Честито: Бебето Ема на Борис Солтарийски се роди с орисничество!

Честито: Бебето Ема на Борис Солтарийски се роди с орисничество!
4.4 (88.57%) 7 votes

Борис Солтарийски и Аделина Димитрова станаха родители на малката Ема!

Честито на Борис Солтарийски и красивата му съпруга Аделина Димитрова, които днес станаха щастливи родители на малко момиченце. Дъщеричката им се казва Ема и е родена не само без проблеми, но и с орисничество.

Малката Ема се появи на бял свят точно в Деня на музиката, както съобщи гордата й майка в страницата си във Фейсбук. А всичките им близки, познати и верни приятели веднага отбелязаха, че детето си е дошло със съдбата и със сигурност ще стане невероятна певица като татко си или световноизвестна музикантка. Което й пожелаваме и ние от Kliuki.bg.

Борис Солтарийски

Борис Солтарийски е щастлив татко на малката Ема

Припомняме, че вокалистът на Слави Трифонов Борис Солтарийски и прелестната участничка в „Умна и красива“ Аделина Димитрова се ожениха преди броени месеци, когато Ади беше вече в напреднала бременност. В началото двамата така и не се решиха да издадат новината за щастливото събитие, може би от суеверие и чувство на предпазливост.

Днес Борис Солтарийски или Боцко, както го наричат колегите му, има повод за огромна почерпка, а и за подаръци, разбира се. Предполага се, че най-скъпият и голям дар за младите родители и малката Ема ще бъде поднесен от самия Слави Трифонов. Вярно е, че Дългия не удостои с присъствието си сватбата на Борис Солтарийски и Аделина Димитрова, но може би точно затова сега ще се отчете подобаващо, а и нищо чудно да стане и кръстник на бебе Ема.

„Почти сигурни сме, че Борис Солтарийски ще покани за кръстник на Ема точно Слави Трифонов, защото открай време той просто го боготвори. За Борето Слави Трифонов е едновременно учител, приятел, шеф и личност, пред която се прекланя. Респектът му към него граничи почти със страхопочитание и ако Слави приеме да кръсти малката му дъщеря, няма да има по-щастлив човек от Боцко“, коментират служители от „Шоуто на Слави“.

Очаква се малката Ема и родилката Аделина Димитрова да бъдат изписани от клиниката в столицата още тези дни, тъй като и двете се намират в добро състояние и скоро ще могат да се приберат в уютния си дом, който татко Борис Солтарийски им подари с радост.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Честито: Бебето Ема на Борис Солтарийски се роди с орисничество!”

  1. Билки и добавки

    окт. 01. 2014

    Честито! Живо и здраво да е!

  2. Mario Borisov

    окт. 02. 2014

    4ESTITO-NEKA DA VI DONESE MNOGO RADOSTI

Добавете коментар