Емануела получи грандиозно унижение, което ще я накара да преосмисли много неща!

Бебето на Емануела може да остане без единия си дядо. Става въпрос за милионера Динко Динев, който е забранил на синът си Димитър да предлага брак на певицата, научи Kliuki.bg. Въпреки че двамата очакват своя обща рожба, Динко няма намерение да пуска Емануела в семейството си, защото така тя ще има постоянен досег до богатството му. Той е приел факта, че синът му е съгрешил (според него) с попфолк певицата и смята да бъде пълноценен дядо на своето бъдещо внуче, но само ако майката не стане законна жена на сина му. В противен случай внучето й няма да види нищо от дядо си като пари или отношение.

[caption id="attachment_326863" align="alignright" width="300"]Динко Динев не иска Емануела в семейството си, но би признал своето внуче Динко Динев не иска Емануела в семейството си, но би признал своето внуче[/caption]

Разбира се, цялата тази ситуация не би могла да не се отрази доста зле на Емануела, която в момента се намира в емоционален срив. Фолк дивата е голяма почитателка на сватбите и неслучайно има няколко зад гърба си. Затова тя се надяваше, че заможният момък ще я направи законна съпруга, а това ще й позволи да разполага с парите на семейство Диневи свободно. Уви, плановете и сметките се объркват. Дори певицата била толкова разочарована и натъжена от липсата на предложение за брак, че често си поплаквала у дома, тъй като тя е доста емоционална и чувствителна личност.

Отказът на Динев съсипва психиката на Емануела, защото тя твърди, че е влюбена в младия Димитър, колкото и съмнително да изглежда това. Той обаче засега не е обявявал публично нищо по темата, но слуховете казват, че бебето се е получило съвсем случайно и той е бил заслепен от красотата на по-опитната от него в любовта Емануела. Затова Митко също нямал особено желание да се жени, което прави ситуацията още по-неприятна за изпълнителката на "Трий ме".