Бориса Тютюнджиева съкруши Андрей Арнаудов с жесток удар по самочувствието му!

Краят на голямата мечта на Андрей да създаде семейство с Бориса Тютюнджиева изглежда като факт. Красавицата е отказала сериозно обвързване с тв продуцента. Арнаудов е вече на години, в които трябва да се замисли за деца, брак и подобни неща. Той не е от хората, които някога са държали на всяка цена да се оженят, но желае истинско семейство, т.е. сериозна жена, която да му роди деца, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_326870" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева вбесява възлюбения си Андрей Бориса Тютюнджиева вбесява възлюбения си Андрей[/caption]

Това обаче с Бориса Тютюнджиева няма да се случи никога. Участничката в "Къртицата 2" е дала на Андрей да разбере, че между тях има единствено любовен романс, но продължението няма да бъде като при повечето хора. Напротив, Бориса харесва децата, но никога не е мислила да има свои. Относно сватбата пък самата тя сподели пред Николета Лозанова, че не желае никога да се омъжва, защото любовта не е бракът.

Проблемите между бившия водещ на "Сблъсък" и Бориса Тютюнджиева съществуват почти от началото на връзката им, но двамата упорито го прикриват. Андрей е започнал всичко с мисълта за нещо много сериозно и евентуално семейство. С течение на времето той се е влюбил истински в Бо, което го е накарало да иска още по-силно всичко това. Тя също изпитва много силни чувства към него, но те нямат нищо общо с бъдещи планове и подобни неща. Бориса просто иска любов и това й стига. Докато Арнаудов иска и нещо повече, което може би е логично, имайки в предвид възрастта му.

Това разминаване в целите е започнало вече да лази по нервите на Андрей и той даже е бесен на своята половинка. Докога ще издържи търпението му, не се знае. Но ако Бориса не промени възгледите си, скоро от този любовен романс може да не остане нищо.