Тревога за Николета Лозанова: Ще стане ли като с Алисия?

Тревога за Николета Лозанова: Ще стане ли като с Алисия?
4.2 (84%) 5 votes

Николета Лозанова се побърква от ревност и не издържа без Валери Божинов!

Хубава, но и много ревнива. Това е Николета Лозанова, на която не й се отразява добре раздялата със съпруга й. Както е известна, Валери Божинов прекарва своето ежедневие в Италия, където играе за втородивизионен тим. Той получи травма още в първия си двубой там, но лекарите на клуба настояват лечението му да бъде предприето на италианска земя и му забраняват да се връща в България. От своя страна пък Николета няма как да бъде при него, тъй като започна нова работа в Би Ти Ви, която й позволява да поддържа познатия си висок жизнен стандарт у нас.

Николета Лозанова притеснена да не би съдбата да й го върне заради Алисия

Николета Лозанова притеснена да не би съдбата да й го върне заради Алисия

Всичко това обаче се отразява много негативно на брака на двамата, особено върху Ники, която вече ревнува до полуда. Причината е, че различни красавици ухажват Валери на Апенините. Там футболистите са на висока почит, а освен това Божинов живее сам, което изглежда още по-привлекателно за дамите на Ботуша.

Предвид миналото на Валери, Николета Лозанова има основания за притеснения, тъй като всички помним историята с фолк дивата Алисия. Тогава именно любовта от разстояние се оказа фатална. Kliuki.bg припомня, че Божинов се подвизаваше в чужбина, докато Алисия продължаваше да твори хитове в „Ара мюзик“. Така двамата живееха през повечето време разделени и в крайна сметка футболистът я напусна заради Николета Лозанова, която като безработна тогава го последва зад граница.

Както често става в живота, всичко един ден се връща, а понякога и с лихвите. Именно така има вероятност да се получи и в живота на семейство Божинови. Защото веднъж щом е изменил на половинката си, винаги би могъл да го стори. Николета Лозанова много добре е наясно с това и има своите основания да се притеснява, че любовта от разстояние ще бъде фатална и този път.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Тревога за Николета Лозанова: Ще стане ли като с Алисия?”

  1. сиси

    окт. 01. 2014

    така и се пада

  2. Az

    окт. 01. 2014

    Един мъж ако не може да си го държи в гащите и 5 метра, и 5000 километра не са от значение. Ако се поддава на разни изкусителки, с брака му с Николета е свършено.

Добавете коментар