Зорница Линдарева при цялата си смяна на емоциите и алкохолните изцепки предизвика нежност, каквато Калканджиева не успя

Зорница Линдарева все пак постигна впечатляващ успех във ВИП Брадър 2014.

Въпреки „логореята”, скандалите с Тачо и Жени, обилно полети с алкохол и номинацията за изгонване, богатата наследница има повод за триумф! Най-обичаните от съквартирантите и зрителите мъже в Къщата я взеха под крилото си, видя kliuki.bg.

Влади Въргала така и никога не е бил груб със Зорница Линдарева, но напоследък се усети по-нежен и внимателен, отколкото е нормално при приятели. Актьорът, който и без това трябва да спечели отново жена си и да победи алкохолната си зависимост, видя нов проблем. Така се привързал към низвергнатата от всички моделка, че вече е обезпокоително. Той номинира Зорница Линдарева, за да запази достойнството на жена си. Влади иска да е „център” за нея и дори я нарича „любов”. Актьорът определено се страхува да не се увлече, което моментално ще доведе до огромни проблеми. Ще загуби семейството си, вместо да избяга от алкохола, ще се наложи да се справи и с нестабилната емоционалност на Зорница Линдарева.

Той обаче не е сам в рицарството. Другият любимец също поиска да протегне ръка на едно нещастно момиче. Тити Папазов си намери нова кауза. Докато се опитва да помогне на любимия „Левски”, треньорът взе, че видя в бившата любовница на Тачо „захвърлено котенце”. Той проля и за нея сълзи от вина, че не я посрещнал сърдечно, защото бил солидарен с Жени.

[caption id="attachment_326895" align="aligncenter" width="300"]Зорница Линдарева с двама рицари в Къщата Рицарите на Зорница Линдарева - много добри, много смели, много нежни и много...женени![/caption]

Зорница Линдарева с двама рицари в Къщата Всички съквартиранти, зрители и Домсъвета останаха развълнувани от изповедите им, но не и...Калканджиева, естествено! Легендарната миска направо истеряса! Съперницата й е номинирана, но не е мразена. Единственият остър в отношението си е Евгени Минчев. Другите просто не я разбират и се смущават от емоционалността и проблемите й. За капак – най-готините съквартиранти са се заели да я бранят! Не нея – вечната красавица, а Зорница Линдарева! Отгоре на всичко я номинираха за скандали и лошо пиянство!

Жени забрави за разум и достойнство и зрителите видяха как напада „другата жена”. Била лъжкиня, манипулаторка, припадала, гладувала, а сега нямала наяждане! Преди я съжалявала, но вече не! Куп истерични крясъци на трезво ще чуем сигурно още довечера! Любопитното е, че Зорница Линдарева изглеждаше не особено притеснена – тя спечели своята битка!