Ирина Шейк не разбира защо се е стигнало дотук и е потресена от отношението към нейния любим!

Красива, но явно не толкова честна. Такава е Ирина Шейк, която дръзна да защити своя любим Кристиано Роналдо от нападките на цяла Европа към симулативната му игра в България. Манекенката е потресена, че всички нападат възлюбения й, а подобни ситуации имало всеки мач. Нещо повече. Тя споделя за руско онлайн издание, че седмицата на Реал (Мадрид) е много благороден и щедър човек.

"Да обвиняваш такъв човек като Кристиано в липса на ценностна система е нелепо и долно. Той дарява милиони за благотворителност всяка година, което до съвсем скоро не бе известно на никого. Футболът е игра, в която всеки иска да спечели. Мога да гарантирам, че Кристиано не е симулирал в никоя ситуация, а те го разпънаха на кръст." - разкрива Ирина Шейк.

[caption id="attachment_326942" align="alignright" width="300"]Дори и да съгреши, Ирина Шейк защитава Кристиано Роналдо Дори и да съгреши, Ирина Шейк защитава Кристиано Роналдо[/caption]

Kliuki.bg припомня на по-малко запалените по футбола свои читатели, че красавицата говори за снощния сблъсък на Реал с нашия Лудогорец, игран в София. Тогава Роналдо успя да измъкне дузпа със съмнително падане, след което не спря да симулира най-различни нарушения срещу себе си. Съдийството на шотландската бригада е определяно като скандално не само от родните спортни медии, но и от всички чужди. Даже в Испания признаха, че българският шампион е бил сериозно ощетен.

Ирина Шейк обаче е силна жена и тя го показва. След като се разрази скандалът от мача в България, тя застана плътно зад любимия си. Из доста от българските форуми Кристиано Роналдо е отнасял множество подигравки на тема мъжественост. Руската му половинка винаги го защитава, като дори беше на церемонията, на която му връчиха "Златната топка". Сега отново показа, че се интересува от кариерата на звездата. Това, което Роналдо показа срещу Лудогорец обаче, не заслужава защита, защото беше доста недостойно.