Алисия изригна най-после срещу Николета Лозанова

Поп фолк дивата Алисия показа, че и тя може да бъде гневна. Ролята й на жена, която е над нещата и жертва й харесваше, но това позволи на врагинята й да се качи на главата й. С първото си видео в новото си предаване „Папараци” по Би Ти Ви Николета направи на нищо бившата на съпруга си, като я обвини в немарливост и незаинтересованост към Валерко-младши, с което тотално скъса нервите и търпението на Алисия, пише HotArena.net.

В новия си таблоид тя осмя Алисия, че пусна малкия си син на първия учебен ден с надраскани маратонки.

[caption id="attachment_326950" align="alignright" width="300"]Алисия очаква висшите сили да разреват Николета Алисия очаква висшите сили да разреват Николета[/caption]

В същото време нейните фотографи я щракнаха с чанта от шест хиляди лева. Вторият гаф за Алисия бе как вози Валерко –младши на предната седалка на луксозния си джип без предпазен колан.

Според клюката, наглото нахлуване в публичното й пространство толкова разгневило изпълнителката на „Ара мюзик”, че тя пуснала жалба в Агенцията за защита на детето. Оттам й казали, че никой няма право снима дете без съгласието на родителите и настойниците му. А щом видеото е пуснато и по националния ефир, потърпевшата може да осъди медията, която е допуснала това.

Но половинката на Ники Михайлов категорично отрече да си търси правата по съдебен път. Алисия заяви, че няма вяра на правораздавателните органи в България и възмездие за деянието на врагинята си очаква от висшите сили. Само Господ е този, който наказва, стига човек да има търпение, обясни решението си поп фолк дивата, разбра Kluiki.bg.

За нея Николета Лозанова ще си остане една злобна и арогантна жена, която трупа имидж на гърба на детето й и на нея самата. В момента съжалява единствено, че е позволила преди четири години Николета да стане известна на неин гръб и не е парирала гаврите и нападките й.

Николета обаче предвидливо успя да се застрахова. В интервю за медията, в която работи съпругата на Валери Божинов каза, че папараците сами си избирали следите, по които тръгвали. Кой са сложили на мушката Ни Ло разбирала накрая, когато четяла сценария.

Хубавото в цялата история е, че най-после Алисия е осъзнала, че трябва да даде отпор на ударите на плеймейтката. А че езика и на двете е злобен и нападките им ще продължат, това е ясно и за малките деца.