Разкритието за Асен Блатечки шокира цялата страна, мачото се оказа съвсем друг!

Щастливият татко Асен Блатечки, който се разкъсва между семейството си с режисьорката и актриса Катерина Горанова и щерка им Катя, и между новороденото си бебе Борил от Диляна Попова, се оказа коренно различен от това, което сме си представяли години наред.

Оказа се, че той и Катерина Горанова са пазели в тайна истината за връзката и отношенията си - Асен Блатечки, за да защити имиджа си, а самата тя от огромна любов към него. А истината е, че преди 14 години не Катя, а именно Асен Блатечки е направил и невъзможното, за да се добере до Горанова и да пробие в театъра на неин гръб. Това разкриха колеги и познати на актьора пред вестник "Ретро".

[caption id="attachment_326957" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Не Катерина е преследвала Асен Блатечки, а той нея и то дълго време[/caption]

Жената, която в момента стои затворена у дома си и е изпаднала в тежка депресия заради многобройните изневери на Асен Блатечки, а за капак и извънбрачното му дете, преди време не е имала нищо общо със сегашния си образ. Катерина Горанова е била душата на всяка компания - млада, с ослепителна усмивка, дълга огнено червена коса и умопомрачителни крака.

Десетки мъже се редяли на опашка, само и само да им обърне внимание, а в театралните среди й засвидетелствали огромен респект и уважение. Катерина Горанова била винаги весела и сияеща жена - до момента, в който не се появил Асен Блатечки.

Асен Блатечки току-що прохождал в театралните среди и никой още не бил чувал за него. Той обаче бързо се ориентирал накъде духа вятъра и се залепил като гербова марка за атрактивната Катерина Горанова. Разбира се, с присъщия си чар и обаяние, той бързо успял да впечатли дамата, а не след дълго двамата вече били двойка.

Оженили се скоропостижно, но ако за Катерина Горанова това било любовта на живота й, то Асен Блатечки бързо се отегчил от брака и все по-често започнал да търси щастието си извън дома. То не били чужди жени, то не било чудо...

Обичащата го до полуда обаче Катерина Горанова търпяла всичко, само и само да запази семейството си. До днес. По настоящем Асен Блатечки продължава да прави еквилибристики и да гравитира ту в дома на съпругата си, ту в този на Диляна Попова. Но Катерина Горанова все повече се убеждавала, че така не може да продължават.

Ясно е и че Асен Блатечки не иска да изгуби подкрепата на жена си и обичта на щерка си, затова безспорно ще трябва да вземе категорично решение. Изборът му този път ще е завинаги.