Сълзите на Жени Калканджиева спират изведнъж, Тачо й готви сюрприз!

Нечуван и невиждан обрат - това предстои да се случи в Къщата на Вип Брадър, а сълзите на Жени Калканджиева, която изпадна в депресия след раздялата със съпруга й, изведнъж ще секнат. За да дадат ред на огромно щастие. Това разкриха от кухнята на шоуто, подшушвайки, че изгоненият Стефан Манов - Тачо се връща обратно при съквартирантите.

Тачо бе изгонен позорно заради шамара, с който публично унижи бившата си любовница Зорница Линдарева. Но след напускането му не само, че двете жени изпаднаха в меланхолия, но и рейтингът на Вип Брадър стремглаво се спусна надолу.

[caption id="attachment_326967" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Тачо ще поднесе най-голямата изненада на Жени Калканджиева[/caption]

От екипа на шоуто се притеснили, че гледаемостта на Вип Брадър е спаднал до нивото на "Съдби на кръстопът" и то за нула време, затова решили да върнат Тачо обратно. Това ще се случи още идната седмица като вариантите за това са два - или ще се даде възможност на зрителите да гласуват с смс-и за връщането на любимеца си Стефан Манов, или Вип Брадър ще попита лично Зорница Линдарева и ще поиска одобрението й. Което тя мигновено ще даде.

Тази ще бъде най-огромната изненада за шестата по хубост в света Жени Калканджиева, която ще се хвърли в прегръдките на любимия си отново. Тачо вече бил наясно с решението за връщането си в шоуто, но самият той изрично помолил Вип Брадър да не споменава дори с бегъл намек за това.

Тачо вече съжалявал за думите, казани пред Гала в предаването й във вторник - а именно, че бракът му с Жени Калканджиева е окончателно приключил и двамата ще се разведат.

"Каквото и да говори, Тачо обожава тази жена. Вярно е, че и той има своя си чепат характер, както и хората вече видяха. А деспотичното поведение на Жени Калканджиева му идва в повече. Въпреки това обаче двамата не са в състояние да издържат дълго един без друг. Те се привличат като същински магнити и са си жизнено необходими", коментират познати на семейството на Жени Калканджиева и Тачо.

Именно с връщането си в шоуто, Стефан Манов и любимата му най-сетне ще имат реалната възможност да преосмислят поведението си и отношението един към друг, което според мнението на близките им, ще възроди любовта и брака им.