Християн Гущеров най-сетне тропна по масата и се показа мъж пред Мария!

Най-сетне го направи! Християн Гущеров тропна по масата и се показа мъж пред Мария, а и пред цялата страна. След като години наред му се присмиваха, че въпреки габаритите си, се оставя да бъде тръшнат от миньонче като Мария и да изпълнява всеки неин каприз, Християн Гущеров взе, че се освести.

След неколкократните разкрития за изневерите на Мария с мускулести мъжаги във фитнеса и дори със собствен неин бивш охранител, Християн Гущеров взе извънредни мерки. Той е престанал категорично да дава пари на Мария, за да не може тя да си позволи да отпраши някъде без негово знание.

[caption id="attachment_326971" align="alignright" width="300"]Мария Мария вече не разполага с нито лев, когато излиза сама[/caption]

Мария дефакто не разполага с абсолютно никакви джобни пари, разкриха близки до бизнесмена милионер и пайнерката. А когато й се наложи да ползва някакви услуги, трябва да си поиска кинти от охраната, която лично Гущеров е наел да я пази.

"Мария е бясна, но няма какво да направи. Наскоро я засякохме в един фризьорски салон, където оправяше косата си. Стоя там близо два часа, след което трябваше да плати. Първоначално тя сякаш забрави, че няма пари и уверено посегна към чантата си - извади тузарско портмоне и бръкна вътре, но миг по-късно застина и замига на парцали. После неловко се ухили на стилиста и излетя навън до колата, където я чакаше бодигардът й. Той се бръкна и й даде пари да си плати фризурата", разказват очевидци и редовни клиенти на салона, който Мария посещава супер често в центъра на столицата.

Познати на певицата са убедени, че тя не може да се примири с решението на Гущеров, но и няма как да му повиши тон или да му противоречи, защото е наясно, че след толкова провинения, той като нищо ще я зареже. А тогава вече става страшно.

Между другото стана ясно, че бащата на Християн Гущеров, на когото Мария от години се мъчи да прави мили очи и да се надява, че ще й стане законен свекър, категорично заявил на сина си, че тя не му подхожда.

Старият баровец дори нахокал сина си, че се оставя Мария да го срами пред хората и да го унижава публично с изневерите си. "Като нищо Християн Гущеров в един момент ще се вслуша в татко си и тогава с Мария е свършено", коментират из светските среди в София.