Тачо смята да бие шута на Жени Калканджиева, но за целта му трябват пари!

Долната същност на Тачо лъсна. Той е готов да се раздели със съпругата си, но само ако спечели голяма сума пари, която да му позволи да започне нов живот. Към момента той се надява да вземе някакви пари от "ВИП Брадър", но предаването сериозно увърта, тъй като Стефан Манов напусна Къщата принудително, което дава шанс на шоуто да не му плати и стотинка.

Тачо обаче не си губи времето и вече има идеи как да спечели парите, които да го разделят с Жени Калканджиева. Той дръзна дотам, че да се опитва да съди Зорница Линдарева, както Kliuki.bg вече писа. Идеята на Тачо е да вземе добра сума от нея заради едно необмислено изявление от нейна страна, че я е удрял и преди "ВИП Брадър". Нещо, което Зори после отрече на живо, но жаждата за пари у Тачо може да го принуди да стори всичко.

[caption id="attachment_326983" align="alignright" width="300"]Тачо търси начин да остави Жени Калканджиева Тачо търси начин да остави Жени Калканджиева[/caption]

Едва ли обаче Тачо ще успее да осъди Линдарева, тъй като доказателствата са твърде оскъдни, а и отричането й пред Ники Кънчев ще надделее в съда. Затова Стефан Манов в момента се опитва да разбере как да спечели някакви пари, които да му позволят да напусне Жени Калканджиева.

Жалкото в случая е, че се оказа, че Тачо е с Мис България 1995 само заради финансовите облаги. Да, тя го омая в момент, в който той беше твърде неорентиран за живота, но през всичките тези 7 години явно му хареса да получава всичко наготово.

Не изглеждат добре нещата между двамата и мнозина считат, че Тачо ще бъде първият, който ще си вземе куфарите от дома им и ще се установи другаде. Интересното обаче е как ще живее без Жени той, тъй като съдът почти сигурно ще даде детето на нея и Тачо даже на издръжка няма да може да се наслаждава.