Желко Йоксимович се венча за майката на сина си две години след гражданския брак

Желко Йоксимович се венча за майката на детето си на красива церемония в сърцето на Белград.

Двамата избраха църквата „Свети Александър Невски”, защото техният духовен наставник Душан служи там, научи kliuki.bg. В същия храм е кръстен и бащата на булката.

Желко Йоксимович и Йована се ожениха преди две години на Малдивите, но изчакаха със сватбата пред Бога. Влюбените искаха идеалния момент, за да получат съвършена церемония.

[caption id="attachment_326994" align="aligncenter" width="300"]Сватбата на Желко Йоксимович и Йована Желко Йоксимович изчака две години, за да подари сребърна сватбена приказка на Йована[/caption]

Сватбата на Желко Йоксимович и Йована Мечтата им се сбъдна и дори, въпреки метеорологичните прогнози, нито капка не валя на празника им. Най-важният гост на сватбата пък – петмесечното бебе на Желко Йоксимович и Йована не издаде нито звук! Шумният оркестър и веселата тълпа не смутиха музикантският син. Коста беше образцов гост на сватбата на родителите си и напълно приспа притесненията на възръстните, че ще се уплаши от шума и олелията.

[caption id="attachment_326997" align="aligncenter" width="300"]Сватбата на Желко Йоксимович и Йована Бебето Коста не издаде и звук от вълнение при вида на мама и тате като младоженци[/caption]

Сватбата на Желко Йоксимович и Йована Младоженците избраха за партито си ресторанта, в който са били на първа среща. Те не заложиха на ритуали и дори се лишиха от първи брачен танц, макар на тържеството да звуча песен на Марк Антъни, който има специално значение за тях.

[caption id="attachment_326999" align="aligncenter" width="200"]Сватбена рокля №2 Сватбена рокля №2[/caption] [caption id="attachment_327001" align="aligncenter" width="200"]Сватбена рокля №1 Сватбена рокля №1[/caption]

Желко Йоксимович и Йована обаче бяха страшно щедри със своите гости като им осигуриха гурме – вакханалия от еленското месо, стриди, миди, скариди, ястие от младо агне и изтънчени френски сирена. Редки вина, шампанско и специален десерт оформиха скъпото меню.

Булката Йована изненада готите си като остави сватбената си рокля и в късните часове на купона провокира младоженеца с къса сребриста рокля, инкрустирана с кристали и пайети.

[caption id="attachment_326996" align="aligncenter" width="300"]Сватбата на Желко Йоксимович и Йована Няма сватба, ако не са там любимите колежки[/caption]

Сред гостите на Желко Йоксимович и Йована имаше много популярни и богати личности, но влюбените изрично помолиха в сватбените си покани да носят само усмивки, настроение и нищо друго.