Венета Райкова си падна по нов брадър, Тишо аут?

Венета Райкова си падна по нов брадър, Тишо аут?
5 (100%) 4 votes

Венета Райкова отново е пленена от участник в Къщата, както се случи и преди 10 години!

Очевидно Венета Райкова има някакво влечение към участници в шоуто на Биг Брадър. Преди 10 години тя си намери съпруг именно от там в лицето на Тихомир. Сега пък дойде моментът, в който тя хареса и друг мъж, подвизавал се в Къщата. Това е Стефан Манов – Тачо. От самото начало на „ВИП Брадър“ Венета го защитава ревностно и дори в „Голямата уста“ го обяви за бъдещия шампион на шоуто. Да, ама не! Продуцентите решиха да го изкарат от предаването, а това е добре дошло за Райкова.

Венета Райкова си пада по Тачо

Венета Райкова си пада по Тачо

Слуховете твърдят, че русокосата бивша водеща на „Горещо“ се е опитала да установи личен контакт с Тачо, дочу Kliuki.bg. Тя му е звъннала да го покани да се видят, но засега все още до среща не се е стигнало, тъй като Стефан е зает с много медийни изяви в момента. По всяка вероятност обаче до среща ще се стигне, понеже Тачо вече намекна, че с Жени Калканджиева всичко е към привършване, което значи, че скоро ще е напълно свободен мъж.

Венета Райкова не е свободна, а омъжена, но това едва ли ще й попречи да продължи да желае Тачо. Отношенията й с Тишо отдавна са просто фиктивни, като дори се говореше наскоро, че той не изпълнява съпружеските си задължения. Затова блондинката търси нови приключения, а Манов очевидно си пада по по-големи жени, ако гледаме Евгения и Зорница.

Очевидно е, че Венета Райкова харесва доста невзрачни по характер мъже, които лесно могат да бъдат манипулирани. Такъв е Тишо, а съдейки по брака на Калканджиева с Тачо – спокойно можем да причислим и него към тези мъже. Венета е доста властна жена и може би в това се крие причината да харесва точно такъв тип мъже. Развръзката с Тачо предстои, но за Тишо сякаш не предстоят добри дни.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар