Бомба: Ето какво разплака Надя на Коцето навръх рождения й ден!

Бомба: Ето какво разплака Надя на Коцето навръх рождения й ден!
3.6 (72%) 5 votes

Надя и Коцето празнуваха в дискотека, но краят на партито не бе такъв, какъвто очакваха!

Надя на Коцето отпразнува своя рожден ден с пищно парти в дискотека и не можем да си кривим душата – изглеждаше наистина зашеметяващо. Блондинката бе облечена в огнено червена рокля, която й стоеше убийствено, а съпругът й Константин не спираше да я отрупва с внимание и ласки. До един момент обаче.

Оказа се, че както обикновено, към малките часове на нощта, Коцето позабравил рожденичката Надя и се отдал на най-любимото си, а именно пиенето. Залисан в алкохола и сладките приказки с аверите, Коцето така и не забелязал, че гостът на купона Благо Джизъса също е вкарал солидно количество огнена течност в организма си.

Коцето

Надя на Коцето си тръгна бясна от поведението на Благо и най-вече на мъжа си

Благой Георгиев не бил придружаван от определена дама на купона – за огромно съжаление на хубавата Надя, затова след няколко чашки започнал да се оглежда апетитно наоколо. Разбира се, красивата съпруга на Коцето моментално изпъкнала сред останалите момичета на празненството, а мераците на Благой Георгиев избухнали. Без да се замисли, че Коцето се намира само на метър от него, футболистът погледнал с други /доста пияни при това/ очи на Надя и… й налетял.

„Благо не беше на себе си, видимо се бе отрязъл. Затова и направи това нещо, което в друг случай никога не би си позволил. Той започна да се навира на Надя и да я гушка, а в един момент директно я опипа по задните части, макар и през роклята. Тогава Надя избухна – отиде при Коцето и му каза сърдито нещо на ухото, вероятно се оплака от Благой Георгиев. Коцето обаче бе още по-неадекватен от Джизъса, защото не направи нищо, освен да се изхили идиотски“, разказват присъстващи в дискотеката сведетели, станали очевидци на скандала между Надя и Благой Георгиев.

Ето това била и капката, която преляла чашата на търпението на Надя. Любимата на Коцето се фръцнала страшно бясна, сопнала му се и изтрила разплаканите си очи с ръка, след което бързо напуснала заведението заедно с две свои приятелки.

С това тържеството за рождения й ден приключило безславно, но вместо да тръгне след нея, Коцето останал още няколко часа в дискотеката, вдигайки поредните наздравици с аверите и виновника за разпрата Благой Георгиев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Бомба: Ето какво разплака Надя на Коцето навръх рождения й ден!”

 1. Tedi

  окт. 03. 2014

  klasika v janra,bylgarski myje bokluci

 2. m da

  окт. 03. 2014

  Koceto piqniq i Nadq neizvestnata , jadna za slava , vseki den v mediite s licemerni celuvki, samo te sa semejstvo v Bulgariq

 3. иска и се

  окт. 03. 2014

  иска и се

 4. Александра

  Дек. 02. 2014

  Над ето да се замисли Райна защо го остави?Както тя се навираше в Коцето когато бяха с Райна,дано сега и на нея да и правят такива номера да разбере какво е да си подлец,какво се жалва!Всички знаем ,че Коцето е женкар и такъв ще си остане!
  Какво ти трябваше да се връзваш на акъла му,на него му дай алкохол и жени!!!!Райна много добре го е преценила!

Добавете коментар