Галена тотално изтрещя от Гален

Галена е подложена на огромен стрес. Семейството на поп фолк дивата и милионера си има своите тайни. Досега те се смятаха за перфектна фамилия, като медиите от време-навреме ги нарочваха, че имат забежки и извън брачното ложе.

Всичко това може и да не е така, но истината за безоблачното им щастие не е чак толкова розова. Защото от известно време поп фолк дивата е преследвана навсякъде от мускулести момчета. Тя не е сама дори в козметичните и фризьорски салони, пише HotArena.net

[caption id="attachment_327019" align="alignright" width="300"]Галена не може да направи и крачка без бодигардовете на Гален Галена не може да направи и крачка без бодигардовете на Гален[/caption]

Певицата на "Пайнер" обяснява засилената охрана с тревогите на Галин заради неотдавнашната й катастрофа. За да е спокоен и самият той често влизал в ролята на шофьор и бодигард, когато Галена хвърчала по участия.Злите очи и лошите хора също карали Гален да не оставя хубавицата без денонощен надзор. Друга версия обаче раздуват услужливите й приятелки.

Галена загубила доверието на вафления бос и той решил да не изпуска от очи палавницата.

Гласовитката е известна с разкрепостеното си поведение и пиянските изцепки по участия и като знаел какви ги върши, Гален решил да пусне по петите й бодигардовете си. Пък и от известно време упори клюка обикаля публичното пространство, че палавницата имала интимна забежка с млад богаташ, което допълнително вдигал адреналина на мъжа й.

Припомняме, че преди известно време Галин постави ултиматум на изпълнителката на „Спри ме”.Той поискал жена му да го зарадва с второ дете и най-сетне да се кротне, напомня Kluiki.bg. Пайнерката обещала да изпълни мерака му, но поискала отсрочка, за да издаде новия си албум с хитовете парчета, разкрива източник, близък до семейството.

Докато траел този период, бизнесмена решил да не чака със скръстени ръце. Гален зорко следял всеки неин ангажимент, телефонните й разговори и дори разпечатките й. Стегнатата примка страшно тормозела Галена, но красавицата била готова да преглътне и това, но да издаде новите си парчета.

Тя не била безразлична и към Гален и затова обещавала да се отдаде скоро на второ майчинство, за да може семейството и ревнивия Гален да се кротнат.