Малката Крисия Тодорова ще представи България с песента "Планетата на децата"!

Готова е - песента, с която уникалната сладурана от Разград Крисия Тодорова ще представи страната ни на детската "Евровизия" вече е факт. Тя се казва "Планетата на децата" и обещава да разбие конкуренцията с текста, музиката и най-вече виртуозното изпълнение на малката чаровница.

Крисия вече упорито репетира готовата песен заедно с Евгени Димитров - Маестрото, а от "Шоуто на Слави" залагат огромни надежди на парчето. Може би, защото то наистина е невероятно - текстът е написан от самия Слави Трифонов, а музиката и аранжимента са на невероятните Ку-ку бенд.

[caption id="attachment_327028" align="alignright" width="300"]Крисия Тодорова Сладката Крисия Тодорова ще изпее "Планетата на децата"[/caption]

Това е и причината не сладката Крисия Тодорова, а именно Слави Трифонов и хората му да си поделят спечелените пари от песента, които ще възлизат на най-малко 10 000 лева. Дори Крисия да не се класира на челните места в конкурса, песента й ще бъде заплатена, тъй като самата система на "Евровизия" е такава. Те плащат сума за авторски права на всички парчета, участващи в нея, които после биват записани на специален диск, предназначен за продажби из цяла Европа.

Слави Трифонов и музикантите обаче са убедени, че сладураната Крисия е единственото /към момента поне/, дете в България, което би могло да спечели сърцата на зрителите на "Евровизия" и не само да изведе страната ни в челните места, но дори и да победи в престижния детски конкурс.

Крисия обаче няма да е сама на сцената в Малта. Заедно с нея ще се изявят и невероятно талантливите близнаци Ибрахим и Хасан Игнатови, които свирят виртуозно на пиано и бяха наградени със специална награда от фондацията на Димитър Бербатов.

Колкото и да не им се искаше да отправят публично признание към най-големия си конкурент в лицето на Би Ти Ви, ръководството на БНТ нямаше как да не одобри кандидатурата на Крисия Тодорова - като детето-чудо, което има най-големите и реални шансове за огромна победа и прослава на България в Европа.

Пожелаваме й го от все сърце и стискаме палци! Разбий ги, Крисия!