Невероятно, но факт - Мартин Мартинов и Елена Кучкова са новата двойка в Къщата!

След поредица от скандали, обиди и омраза, съквартирантите в Къщата на Вип Брадър шокираха всички с пристъпи на внезапна и необяснима любов. Повлияни от страстите в любовния триъгълник на Жени Калканджиева, Тачо и Зорница Линдарева, останалите започнаха да падат като круши под стрелите на Купидон.

Първи призна чувствата си на Зорница Линдарева Влади Въргала, с което хвърли в потрес всички и дори застраши собственото си дългогодишно семейство. Какво ще се случи с тях двамата още не е ясно, но само ден по-късно други двама разкриха какво чувстват един към друг. И това са Мартин Мартинов и русата кукла Елена Кучкова.

[caption id="attachment_327035" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова Елена Кучкова и Мартин Мартинов - новата двойка в Къщата[/caption]

Невероятно, но факт! Двамата се отделиха от останалите днес и след кратък период на несигурност и колебание, си споделиха взаимно, че са се сънували нощес. Елена Кучкова разказа на Мартин, че той й се присънил и то в доста романтична обстановка, на което той я шашна с отговора, че тя също е била в сънищата му по същото време.

Последваха срамежливи усмивки и въпроси от сорта на кой какво точно е сънувал, но Елена Кучкова се ската и не пожела да разкрие на Мартин сюжета на "среднощните си приключения" с него.

На което той само отговори, че много я харесва, че започвал да усеща нещо по-специално към нея, но на свой ред не пожела да й разкаже какво е сънувал, тъй като не било за пред камерите в Къщата на Вип Брадър.

По всичко личи, че Елена Кучкова и Мартин Мартинов ще са новата любовна двойка в шоуто, а предположенията, че след напускането на Тачо, Жени Калканджиева ще се върне към спомените за забежката си с Мартин навремето и ще сгафи отново с него, явно са напълно неоснователни.

Тъй като докато Елена Кучкова и Мартин си играят на свалки и срамежливи признания, то Жени Калканджиева все още се намира под властта на депресията от раздялата със съпруга си и омразата към виновницата за болката й Зорница Линдарева.