Венета Райкова си пада по Стефан Манов - Тачо и това вече не е някаква тайна, защото се видя в ефир!

Както Kliuki.bg вече ви информира, Венета Райкова е хлътнала по Тачо и именно това е причината така ревностно да го защитава в "Голямата уста" и във "ВИП Брадър". Всъщност главната причина да го желае е склонността му към алкохол. Звучи абсурдно, но наши източници разкриха, че Венета не можела да устоява на пийнали мъже, тъй като й се виждали прекалено мъжествени с чаша в ръка и разкрепостено поведение.

[caption id="attachment_327090" align="alignright" width="300"]Венета Райкова желае страстно Стефан Манов - Тачо Венета Райкова желае страстно Стефан Манов - Тачо[/caption]

Всеки човек има предпочитания, но тези на Райкова са наистина доста шокиращи. Телевизионната водеща също много обича да си пийва й двамата с Тишо неведнъж са се напивали сериозно у дома, а и по светски мероприятия. Сега обаче Тихомир може да остане без съпруга, защото Венета Райкова си пада много по Тачо. Не е ясно дали го иска единствено за авантюра, т.е. само физически, или желае нещо по-различно с него.

Явно Биг Брадър наистина събира хората. Преди 10 години русокосата водеща на "Горещо" тогава бе пленена от участника в първия сезон на шоуто Тишо и дори се омъжи за него. Сега пък си пада по участник от "ВИП Брадър". Странните предпочитания на Венета Райкова наистина удивяват, но тя винаги е била по-различна от другите жени. Нея не я впечатляват мускули или пък пари, а по-скоро мъж, който да може да бъде управляван от нея.

Повече от 10 години е разликата между Венета Райкова и Стефан Манов, но точно тази нестандартност кара блондинката да не се интересува от тези неща. Има огромна вероятност скоро да изостави Тихомир и да тръгне след Тачо. Тогава двамата ще могат да се напиват заедно до зори. Той го прави и с Жени Калканджиева, но техният брак вече е към своя край.