Ива Екимова се оказа доста лъжлива като личност, поне това показва във "ВИП Брадър"

За жалост, Ива Екимова до момента разочарова зрителите на "ВИП Брадър". Тя се показва като една от най-лицемерните личности в Къщата, забеляза Kliuki.bg. Стреми се да поддържа добри отношения с всички, но всичко е някак изкуствено. Ива не харесва Егени Минчев, но това не й попречи да му се извинява без причина. Целта й е да бъде в добри взаимоотношения с него, тъй като той се води като един от основите герои в шоуто и една от най-силните като характер личности. За да не получи директни нападки към себе си, каквито получиха от Евгени вече мнозина, Ива се опитва да му се подмазва, което не й прави чест.

[caption id="attachment_327112" align="alignright" width="300"]Неприятната същност на Ива Екимова лъсна във "ВИП Брадър" Неприятната същност на Ива Екимова лъсна във "ВИП Брадър"[/caption]

Освен това се забелязва, че Екимова говори за хора в тяхно отсъствие. Нещо, което Ели Гигова например не си позволява. Вдовицата на Дими може да мине за типичния интригантски образ, какъвто има във всеки сезон на това предаване. Разбира се, Евгени Минчев остава най-подмолният играч, но Ива Екимова е онази, която остава встрани от полезрението, което е добре дошло за правене на интриги.

Ива Екимова имаше предпоставки да се превърне в основен фаворит за зрителските симпатии, но ги пропиля. Тя е красива, чаровна, умна, разговорлива, но лицемерието й я подведе и засега не е харесвана от феновете. В момента тя не е приятна на хората пред телевизорите и това се забелязва от негативните коментари за нея в страницата на "ВИП Брадър" в социалната мрежа Фейсбук. Най-вероятно Ива не осъзнава, че сама се злепоставя, но търсейки одобрението и приятелството на Евгени Минчев, не става симпатична в очите на телевизионния зрител, тъй като самият Евгени е доста антипатичен на хората. Сигурно по този начин тя се опитва да избяга от конфликти в Къщата, което да я спаси от номинации.