Звезда в детството, а днес алкохоличка - става дума за Къдравата Сю.

Да, точно онова малко, сладко, пухкаво, къдраво момиченце, което помним от комедията, в която бездомник мами хората, за да изхрани щерка си, но случайно съдбата ги среща с богата, хубава и мила дама, която в крайна сметка, заема мястото на майката в семейството им.

Актрисата се казва Алисън Портър, която от седем години е на режим и не близва алкохол или наркотици. След като години преди това е имала силна зависимост, минава на хероин, от който един път изпада в безсъзнание и следва началото на дълго и тежко лечение.

[caption id="attachment_327142" align="aligncenter" width="200"]Звезда в детството, днес алкохоличка - Къдравата Сю Звезда в детството, днес алкохоличка - Къдравата Сю[/caption]

Самата тя призна за своята зависимост и за тежките си проблеми пред целия свят чрез социалните мрежи. Това пишат и в изданието "За жената', където припомнят, че тя стана знаменитост още в детските си години, може би това е началото на проблемите й.

Както много други деца - звезди, и Али сигурно трудно е преодоляла шока, че от дете се превръща в личност, позната по целия свят, която получава сериозни хонорари и всъщност е на работа така от дете.

[caption id="attachment_327144" align="aligncenter" width="300"]Популярният още преди години филм с момиченцето Сю Популярният още преди години филм с момиченцето Сю[/caption]

Припомняме, че Макколи Кълкин също се изправи пред много тежки проблеми по време на израстването си, понеже и него киноиндустрията го изстреля на върха и го превърна в идол на мнозина още в ранна детска възраст с поредицата "Сам в къщи", която е вечен хит.

Ясно е, че Холивуд е машина за пари и реклами, но пък е много жалко такива разкошни деца да се изхабяват така. Славата е непосилна за мнозинството от възрастните, а какво остава за малките подрастващи. Детството е най-хубавото време от живота, но все повече децата бързат да пораснат, вина носят донякъде и подобни филми.