Какви сме според цвета на нашата сватба - цветовете, които булките избират за брачните си церемонии, издават техния характер.

Най-предпочитаните цветове са предимно бяло, розово, лилаво, цвят шампанско, още син, зелен, червен.

Червеното, разбира се, символизира буен и страстен характер, огнен темперамент. Синият цвят е много добро решение за морска сватба, освен това синият цвят има много различни нюанси, които интересно може да съчетаем, изразава натуралност на характера на булката.

Зеленото пък ни напомня за близостта на природата и носи хармония.

[caption id="attachment_327156" align="aligncenter" width="300"]Какви сме според цвета на нашата сватба Какви сме според цвета на нашата сватба[/caption]

В цвят шампанско често се срещат много булчински рокли, както и цялостен облик на сватбените тържества. Това създава представата за булка, която е уверена, желае да изпъкне със стил и държи да подчертае своята класа.

Лилавото е цвета на кралските сватби, пишат и в "За Жената". Той символизира решителност и смелост в характера на булката.

Един от най-желаните цветове след класическото бяло си остава розовото, в различните му нюанси - от много ярко до леко, нежно розово. Символ е на нежност, романтика, представя ни една грижовна и любвеобилна булка.

[caption id="attachment_327155" align="aligncenter" width="300"]Брачна церемония на морето Брачна церемония на морето[/caption]

Накрая, разбира се, класическият бял цвят- универсален, винаги модерен, актуален, символ на чистото, любов, класически избор на булката, който обаче може да даде много свобода. Бялото се съчетава с всичко и винаги изглежда стилно, елегантно и много официално.

[caption id="attachment_327154" align="aligncenter" width="245"]Кралска или не важното е на една сватба да се вижда любовта Кралска или не, важното е на една сватба да се вижда любовта[/caption]

А всъщност за една сватба най-подходящо е само да има много искрена любов, тя се усеща във въздуха, личи в погледите на младоженците и само тя остава като спомен от събитието. Така че, ако сте решили да се жените и не знаете как да се облечете, облечете се в любов - винаги е на мода и все пак рядко се среща!