Елена Кучкова сама разкри ужаса, който я е преследвал години наред!

Елена Кучкова от празноглава и лигава хубавица е на път да се превърне в любимка на съквартирантите в Къщата на Вип Брадър, тъй като успя да ги разчувства. Нещо повече - блондинката буквално вцепени всички с разкритието си, че години наред е живяла в ужас и не е можела да направи нищо, за да се спаси.

Всичко започнало, когато Елена Кучкова била още на 18 години и срещнала първото си гадже. Той бил много мил, внимателен и дори романтичен в началото, но само месеци по-късно се превърнал в същински звяр.

[caption id="attachment_327163" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова Елена Кучкова е преживяла страшна драма в живота си[/caption]

"Първо започна да ми бие леки шамарчета, но тогава не обърнах внимание, защото смятах, че това е част от някаква забавна игра в леглого. Постепенно обаче шамарите ставаха все по-силни, а накрая си бяха ожесточени удари, от които съм плакала с глас. Него обаче нищо не го спираше и продължаваше да ме бие. А когато започвах да викам силно и да се опитвам да се спася, ме буташе върху леглото и ме насилваше с цялата злоба, на която бе способен. Опитах ли се да се откъсна от него, заплашваше, че ще ме намери и убие", през сълзи разказа Елена Кучкова, а съквартирантите останаха като гръмнати от тежкото й минало.

Решила, че ще направи всичко, но ще избяга от насилника, Елена Кучкова заминала със своя приятелка чак в Англия, където си потърсила работа. Тя работела всичко и тъй като нямала образование, най-често ставала чистачка, камериерка или просто момиче за всичко на Острова.

Щастрива била обаче, че е далеч от приятеля си садист и че той няма как да я открие чак в Англия. Паралелно с това събирала всичките си възможни пари и ги пестяла за силикон и други разкрасителни процедури.

"Бях решила, че ще вложа всичко изкарано в себе си, защото аз съм си най-добрата инвестиция. Знаех, че съм хубава и че мъжете ме харесват, но исках да превърна красотата си в бизнес. Така и направих - оперирах се, сложих си силикон и се явих на конкурса за плеймейт. Оттогава ми потръгна и сега съм доволна от работата си на модел", разказва Елена Кучкова и признава, че досега поне не е чувала и виждала първото си гадже.