Страшен скандал се разрази в Къщата на Вип Брадър от Евгени Минчев, Ели Гигова става арбитър!

Неистов скандал отново вдигна във въздуха Къщата на Вип Брадър, след като лорд Евгени Минчев изпадна в поредния си пристъп на откровение и реши да срине със земята актьора Иво Аръков. Дали, защото Иво Аръков не отвърна на намеците и свалките на Евгени Минчев, или причината е друга, но лордът нападна Иво Аръков като този път думите му бяха по-остри от когато и да било.

Евгени Минчев обвини Иво Аръков в тотално лицемерие и директно м каза в очите, че не става за нищо. Според Евгени Минчев, Иво Аръков бил една никому неизвестна актриса с дебела задница, която станала леко популярна само заради незначителната си връзка с две още по-незначителни жени - визирайки Мария Илиева и Мика Стоичкова.

[caption id="attachment_327172" align="alignright" width="300"]Евгени Минчев Евгени Минчев обяви война на Иво Аръков[/caption]

"Ти си евтин боклук, минал на другия бряг и разбира се, не може да бъдеш с никой друг, освен с евтини женици като теб. Нито си някой, нито някога ще бъдеш такъв, смешник жалък", процеди през зъби Евгени Минчев към Иво Аръков, който изглеждаше сварен неподготвен за атаките на лорда.

Наблизо бе кротката и тиха Ели Гигова, която трябваше да се опита да усмири развилнения се Евгени Минчев и да помоли момчетата да спрат да се заяждат и нападат един друг. Думите й обаче не предизвикаха желания ефект, а лордът упорито продължи да съска срещу Иво Аръков.

По всичко личи, че Евгени Минчев е силно обиден на актьора, който отхвърли палавите му намеци пред цяла България и го помоли да не бърка ориентацията му. "Не ме сваляй, много добре знаеш, че харесвам жени", бе казал Иво Аръков на разнежения пред него Евгени Минчев, с което го унижи жестоко.

Гордият и егоцентричен лорд е всеизвестен с навика си да не прощава на никого подобни приказки и грубо отхвърляне - следователно мъките на Иво Аръков тепърва започват. Тези дни ще разберем какво отмъжение е подготвил Евгени Минчев на красивия актьор и как ще успее да го изложи пред очите на съквартирантите и зрителите на Нова телевизия.