Страшно разкритие: Виж какво не знаем за Ирена Милянкова!

Страшно разкритие: Виж какво не знаем за Ирена Милянкова!
5 (100%) 3 votes

Ирена Милянкова е преживявала наистина ужасяващи неща!

Красивата и нежна Ирена Милянкова години наред е крила ужасяваща тайна, която днес излезе наяве. Както вече знаем, тя напусна съпруга си и татко на четирите й деца Росен Чолов – Чолата, и реши да продължи живота си сама, въпреки безпаричието и трудностите. Решението й обаче не е свързано само с обвиненията срещу Чолата и доказателствата, че е склонявал манекенки към най-старата професия.

Оказа се, че Росен Чолов от години е подлагал на системен физически тормоз Ирена Милянкова, която е пребивал жестоко, без да му мигне окото. В последно време свидетели на побоищата му са ставали и собствените им деца. А въпреки унижението и болката, Ирена Милянкова е търпяла и търпяла до последно.

Ирена Милянкова

Нежната Ирена Милянкова е била системно пребивана от Чолата

„Всяко нещо си има границите обаче. Росен Чолов измъчваше Ирена Милянкова по всички възможни начини, а ако тя си позволеше да го заплаши с полиция или развод след поредния побой, той я заплашваше, че само да гъкне, ще я убие. Колко пъти сме я виждали да крие синините от ударите му под слънчевите очила и колко пъти е бягала при приятелите си, за да се спаси от него и да се наплаче“, разкриват близки до Ирена Милянкова източници.

В течение на години Ирена Милянкова търпяла всичко – първо, защото се надявала, че съпругът й ще се промени, после заради децата, които не искала да остави без баща и накрая просто от страх. В един момент обаче осъзнала, че е на път да пропилее целия си живот и след сериозни разговори и съвети от близките си, направила решителната крачка и напуснала Чолата.

Ирена Милянкова все още се страхува зверски от мъжа си, а отгоре на всичко той й заявил, че разведе ли се с него, ще я остави без пукнат лев. „Положението й е страшно сериозно. Тя вече няма предложения за снимки и работа като манекен и единственото, което й остава, е да се хване на каквато и да било работа, за да оцелее. Затова и преодоля гордостта си и се хвана продавачка в магазин в центъра на столицата“, коментират очевидци.

Те обаче са убедени, че мъките на Ирена Милянкова тепърва предстоят, защото Росен Чолов няма да я остави да избяга от него просто така. Разводът на двамата обещава да е ужасно тежък, но тя се кълняла, че ще изтърпи всичко, само и само да се отърве от този човек завинаги.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Страшно разкритие: Виж какво не знаем за Ирена Милянкова!”

  1. Martin Hristov

    окт. 08. 2014

    Аре стига бе… Тая туркиня му пристанала на 10 години, че до 15 вече да има 4деца,хаха… Типично за всяка мутреса – да яде бой и да мълчи, че да има маркови дрехи и готина кола. Сега ще изсценират един развод, че да запазят нещо от "имуществото", което ще трябва да му вземат след присъдата.

Добавете коментар