Жени Калканджиева иска да напусне Къщата на Вип Брадър!

Жени Калканджиева неистово желае да напусне Къщата на Вип Брадър. Шестата по хубост в света изпадна в най-тежката си криза досега, а днес при нея бе доведен психолог. Причина за срива на Жени Калканджиева са думите на половинката й Стефан Манов - Тачо, които й бяха предадени вчера.

Припомняме, че вчера в деня на изборите, Жени Калканджиева, както и останалите съквартиранти бяха изведени от Къщата, за да упражнят правото си на глас. Целта на красавицата обаче не бе толкова гласуването, колкото възможността да зърне макар за 5 минути Тачо и сина им Жорко. Продуцентите откликнали на молбата й, тъй като до тях щели да бъдат хора от екипа на шоуто и да следят Тачо да не разкрива на Жени Калканджиева никакви новини от външния свят.

[caption id="attachment_327219" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева никога не бе предполагала, че ще чуе това от устата на Тачо[/caption]

Срещата между съпрузите обаче така и не се осъществи, защото Тачо категорично отказа да види жена си. "Не искам да я виждам. Не още. Продължавам да се възстановявам от стреса и всички негативни емоции в шоуто, а срещата ми с Жени само ще нагнети нещата още повече. Нямам нито сили, нито желание да се видя с нея, поне на този етап" - това били точните думи на Тачо, които хората от екипа на Вип Брадър предали дословно на Жени Калканджиева. И тогава се случило най-страшното.

Жени Калканджиева се прибрала в Къщата обляна в сълзи, след което изпаднала в поредния си и най-тежък срив. Защото до момента тя и за миг не предполагаше какви са чувствата на Стефан Манов към нея и смяташе, че той съжалява за всичко и се чувства дори виновен.

"Жени живееше с идеята, че мъжът й копнее да се видят и да падне в обятията й. Това обаче не само не се случи, а тя разбра най-жестоката истина - че с брака им е свършено. Положението й никак не е добро, защото може би едва сега, когато го изгуби, тя осъзна, че го е обичала", разкриват от кухнята на шоуто.

В предстоящите епизоди на Вип Брадър ще имаме възможността да видим с очите си душевните терзания на Жени Калканджиева и дали тя няма да е следващата номинирана за изгонване - по собствено желание обаче.