Неочакван взрив: Тези думи на Тачо доведоха Жени до страшна криза!

Неочакван взрив: Тези думи на Тачо доведоха Жени до страшна криза!
5 (100%) 4 votes

Жени Калканджиева иска да напусне Къщата на Вип Брадър!

Жени Калканджиева неистово желае да напусне Къщата на Вип Брадър. Шестата по хубост в света изпадна в най-тежката си криза досега, а днес при нея бе доведен психолог. Причина за срива на Жени Калканджиева са думите на половинката й Стефан Манов – Тачо, които й бяха предадени вчера.

Припомняме, че вчера в деня на изборите, Жени Калканджиева, както и останалите съквартиранти бяха изведени от Къщата, за да упражнят правото си на глас. Целта на красавицата обаче не бе толкова гласуването, колкото възможността да зърне макар за 5 минути Тачо и сина им Жорко. Продуцентите откликнали на молбата й, тъй като до тях щели да бъдат хора от екипа на шоуто и да следят Тачо да не разкрива на Жени Калканджиева никакви новини от външния свят.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева никога не бе предполагала, че ще чуе това от устата на Тачо

Срещата между съпрузите обаче така и не се осъществи, защото Тачо категорично отказа да види жена си. „Не искам да я виждам. Не още. Продължавам да се възстановявам от стреса и всички негативни емоции в шоуто, а срещата ми с Жени само ще нагнети нещата още повече. Нямам нито сили, нито желание да се видя с нея, поне на този етап“ – това били точните думи на Тачо, които хората от екипа на Вип Брадър предали дословно на Жени Калканджиева. И тогава се случило най-страшното.

Жени Калканджиева се прибрала в Къщата обляна в сълзи, след което изпаднала в поредния си и най-тежък срив. Защото до момента тя и за миг не предполагаше какви са чувствата на Стефан Манов към нея и смяташе, че той съжалява за всичко и се чувства дори виновен.

„Жени живееше с идеята, че мъжът й копнее да се видят и да падне в обятията й. Това обаче не само не се случи, а тя разбра най-жестоката истина – че с брака им е свършено. Положението й никак не е добро, защото може би едва сега, когато го изгуби, тя осъзна, че го е обичала“, разкриват от кухнята на шоуто.

В предстоящите епизоди на Вип Брадър ще имаме възможността да видим с очите си душевните терзания на Жени Калканджиева и дали тя няма да е следващата номинирана за изгонване – по собствено желание обаче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар