Никол Андонова потвърди правилото за хубавия кон и скъсания чул

Никол Андонова издразни за пореден път поклонниците на Мария. Младата майка показа екстравагантност, стил и красота...в нова опаковка!

И без да водят пунически войни като жените на Валери Божинов и Коко Динев, съпругите на Митко Андонов неизбежно са сравнявани, забеляза kliuki.bg. Мария си има хиляди фенове, но жената, която я измести, винаги печели по точки!

Никол Андонова никога не дава интервюта, не бие тъпана колко обича мъжа си и не занимава никого с приличния си стандарт на живот. Тя обаче винаги получава комплименти и поздравления!

От една страна никой не се съмнява в искрената и взаимна любов между Никол Андонова и мъжа й, от друга – превърна се в модна икона, без да иска.

Младата майка се е показвала кестенява, червенокоса, а в последно време – дори и руса. Хората я харесват всякак и доволно коментират, че „Хубавият кон и под скъсан чул си личи”. Не че някога ще видите Никол Андонова неглиже!

Никол Андонова като русаНикол Андонова като руса

Вечно стилната съперница на Мария умее да е стилна и изискана дори в бански, какво остава в нощен клуб! Поредното доказателство е от преди броени дни. Никол Андонова и съпругът й бяха поканени на откриването на есенния сезон в популярно завединие.

Никол Андонова като русаНикол Андонова като руса

Двойката остави малкия Иво на доверен човек, за да излязат „като гаджета”. По снимките си личи кой от семейството обича да танцува и кой – да „подпира масата” на мъжка приказка, но това не е за забележка!

Никол Андонова като русаНикол Андонова като руса

Спортно-елегантната визия на Никол Андонова обра овациите на вечерта! Дамата, която не ползва фотошоп беше излязла със сини контактни лещи, но ще й простим дребната „измама”. Със съпруга й бяха толкова сладка двойка, че не трябва да ги критикуваме много!

Междувременно Мария мина отново в лагера на брюнетките. Феновете й се смляха да пишат на официалната й страница да зареже русото. Дали ги и послушала или просто се е впечатлила от това как изглежда...Никол Андонова, например?!