Мегаскандал: Лоша вест разтърси „Господари на ефира“!

Мегаскандал: Лоша вест разтърси „Господари на ефира“!
5 (100%) 7 votes

Репортерите от култовото „Господари на ефира“ заплашват с напускане!

Страшна бомба избухна в „Господари на ефира“ и донесе след себе си огромен скандал. А редица репортери заплашват с напускане. Всичко това се дължи на лошата вест, която бе съобщена на екипа на предаването „Господари на ефира“ и то без никакво предупреждение от шефовете, нито от продуцентите Маги Халваджиян и Джуди Халваджиян.

Тези дни служителите на „Господари на ефира“ изпаднаха в шок от новината, че техен шеф вече ще го играе не кой да е, а омразният на всички журналист Иван Бедров. Иван Бедров е работил в Би Ти Ви, Капитал и Свободна Европа, но нашумя най-много с участието си в протестите против кабинета Орешарски, където викаше рамо до рамо със сина на Маги Халваджиян – Бедрос Халваджиян.

Господари на ефира

Всички в „Господари на ефира“ са в шок от новината за новия си шеф

„Явно е откъде и как е успял да се намърда в „Господари на ефира“, но това е абсурдно. По-скучен, сериозен и сух човек от него рядко сме виждали. Той ще провали тотално „Господари на ефира“, тъй като концепцията на предаването е коренно различна. При нас чувството за хумор и самоиронията вървят ръка за ръка с най-сериозните репортажи, а ако има човек, който да е опериран от чувство за хумор, то това е Иван Бедров. Потресени сме!“, разкриват служители на предаването „Господари на ефира“.

Те признават, че щом научили вестта за новия си шеф – при това съобщена лично от него и то надуто и високомерно, много от репортерите били на косъм да си подадат оставката. Най-разстроен от всички се оказал култовият Боби Ваклинов, който изобщо не си правел труда да крие неприязънта си към Иван Бедров.

Мнението на колегите му от другите градове по нищо не се различавало от това на Боби Ваклинов, тъй като всички са убедени, че „Господари на ефира“ вече няма да е това, което беше толкова години и рискува да изгуби аудиторията си за броени седмици.

Твърдо против новия си шеф Иван Бедров били и водещите Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека, но към момента те все още се въздържали да обявят мнението си на всеослушание, за да не повлияят допълнително на и без това вбесените си колеги репортери.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Мегаскандал: Лоша вест разтърси „Господари на ефира“!”

  1. славчо ас.владимиров

    окт. 30. 2014

    Пичове,дръще се Маги ще се вразуми и поправи грешката.Без вас ефира ще е скучен, а и няма да има кой да контролира самозабравилата се наша прогнила от корупция държавица.А на Ваклинов специален поздрав за неговата всеодайна работа, аи на Всички Вас.Бъдете живи и здрави и да Ви има още дълго, дълго.

  2. Julia

    Дек. 11. 2014

    Едва ли ще се случи това да има напускане на господари на ефира. Не ми се вярва. 🙂

Добавете коментар