Нова измама тресе Къщата на ВИП Брадър

Новата шашма на ВИП Брадър уплаши не на шега съквартирантите. Тази вечер са новите елиминации. Като сигурния играч, който ще изхвърчи завинаги от Къщата се спряга името на изкусителката Зорница Линдарева. Социалната мрежа също разкрива мерака на зрителите на Нова телевизия любовницата на Тачо да бъде втората изгонена.

Момичето с лабилната психика не е сред любимците нито на аудиторията, нито на живеещите с нея в Къщата. Въпреки че изяде шамара от бившия си любовник, който защити съпругата си Жени Калканджиева, Зорница не успя да се превърне във фаворитка на хората.

[caption id="attachment_327241" align="alignright" width="297"]Къщата на ВИП Брадър се тресе от нови интриги Къщата на ВИП Брадър се тресе от нови интриги[/caption]

И голяма част от потребителите на нета изразиха своето отрицателно отношение към нея и пожелаха Тачо да остане. Но ВИП Брадър го изгони, въпреки нежеланието на всички, защото в шоуто не адмирираха агресивността.

Евентуалният нов играч, който трябва да влезе в Къщата се оказа поредната шега на продуцентите, която яко разстрои съквартирантите. Те още отсега са в стрес кой ще им прави компания довечера. От култовото шоу по Нова телевизия сътворили тази лъжа, за да заковат  зрителския интерес, който отслабна, след като Тачо напусна Къщата.

Клюката, че при тях ще влиза поредния любовник изправила на нокти играчите. Особено изплашени били паркетния лън Евгени Минчев и устатата телевизионна водеща Албена Вулева, пише Пик.

Първи от двамата се стреснал не на шега паркетния лъв Евгени Минчев. Той се разтреперил при тях да не влезе някое негово старо гадже. Много тревожна била и мадам „Сигнално жълто”, която хич не била очарована от новината.

Играчите се страхували Къщата на ВИП Брадър да не се разтресе от поредните чутовни скандали, както това стана, след като при звездите се настани любовницата на Тачо Зорница Линдарева.

Изкусителката не само разбуни духовете, но и до съсипа това в брака, което все още крепеше Жени Калканджиева и съпруга й Тачо. Оказа се, че шокиращата новина е поредния блъф на продуцентите. Но това съквартирантите не знаели, а ние тази вечер ще видим техните реакции в Къщата на ВИП Брадър.