Благо Георгиев и Биляна Евгениева не се радваха дълго на „нерегламентираното” си приятелство, а се впуснаха в нови приключения

Благо Георгиев и Биляна Евгениева горят в нова страст, но...по отделно!

Двойката неверници, които роди най-сочния скандал за лятото, намериха истинско щастие в любовта! Благо Георгиев и Биляна Евгениева загубиха страшно много покрай бурните си танци в едни нощен клуб, научи kliuki.bg.

Плеймейтката и ненаигралият се „на чужд терен” футболист така насъскаха не само жълтата преса, но и папараците на Николета, че истината за „приятелството” им лъсна бързо-бързо. Както се очакваше, който следи накрая хваща жертвата си! Благо Георгиев и Биляна Евгениева бяха увековечени на едно околовръстно и това предизвика страшен трус в личния им живот.

Плеймейтката загуби Христо Сираков, който лесно преглъща майтапите за аферите му с по-млади хубавици, но не и да му се подиграват като рогльо. Пернишката прелест се прибра при детето и родния дом, моли за прошка, но се наложи да се прости с годежния пръстен.

За всеобща изненада, Христина Витанова не преглътна поредния публичен резил. Дамата, която прости аферата на Благо с Лияна и куп неизвестни хубавици, най-накрая каза „Баста!” и го удари на лов за мъже!

Кратката история на Благо Георгиев и Биляна Евгениева нямаше кой знае какво развитие. Двамата не се събраха, но и решиха да предизвикат злорадите! Цяло лято не се спряха и от купон на купон...Взеха, че си намериха нови половинки!

Биляна Евгениева само преди два дена се похвали във Фейсбук:

[caption id="attachment_327271" align="aligncenter" width="300"]Биляна Евгениева се носи на криле Вижте ме: Обичам го и той обича мен![/caption]

Красавицата едва ли е получила чак такава прошка от Христо Сираков. По-скоро я подозират, че се радва на вниманието на някой млад, атлетичен красавец като този, с когото позира само преди седмица:

[caption id="attachment_327272" align="aligncenter" width="300"]Биляна Евгениева с нов Вместо стар, не особено красив милионер - млад атлетичен хубавец?![/caption]

Благо Георгиева пък се радва на обожанието на един ангел, току-що прехвърлил „прокурорска” възраст! Докато майката на децата му брише по Италия, серийният неверник се забавлява с осемнадесетгодишна....разбира се – моделка! Девойчето явно е последната тръпка в живота на 33-годишния плейбой!

[caption id="attachment_327273" align="aligncenter" width="300"]Благой Георгиев с младо гадже Имам си гадже, гадже, гадже! Младо Гадже![/caption]

Благо Георгиев и Биляна Евгениева с нови тръпки (СНИМКИ)

[caption id="attachment_327274" align="aligncenter" width="220"]Благо Георгиев и Биляна Евгениева с нови тръпки (СНИМКИ) Красив, по-нов модел[/caption]

Тя едва ли е готова да бъде мащеха на малките Йоана и Давид, но със сигурност прави „батко” много щастлив! Остава да видим колко ще са лоялни към новите си половинки Благо Георгиев и Биляна Евгениева?!