Ива Екимова сподели на Кали най-голямата си тайна (и порок)

Ива Екимова сподели на Кали най-голямата си тайна (и порок)
5 (100%) 3 votes

Ива Екимова се превърнала в битова алкохоличка заради загубата на Дими

Ива Екимова била измъкната от блатото на алкохола, благодарение на Петрозар!

Бившето Момиче на късмета не е особена щастливка в живота. Загубила рано баща си, се наложило от рано да печели пари. Развела се с първия си съпруг, защото срещнала Дими. Покойният музикант-гинеколог обаче й дава една твърде емоционална и драматична връзка. Сватбата им стига до „Пирогов” и арест, а самият им брак е изпълнен с много скандали, сълзи и, твърдят, шамари, научи kliuki.bg.

Това обаче не е най-голямата болка в живота на Ива Екимова. Блондинката губи любовта на живота си след един ужасяващ пътен инцидент. Дими умира на любимия си мотор, а тя остава да се бори сама, за да даде нормален живот на себе си и невръстното си дете.

Ива Екимова тъне в алкохол

Алкохохолът превърна невероятната чаровница в бледа сянка

По всичко изглежда, че русата амбиция е успяла. Преди да и се случи обаче успешната кариера на ПР, преподавателската дейност и воденето на рубрики, Ива Екимова имала повече от сериозен проблем с алкохола.

Някогашната сладурана вместо да приключва деня с чаша питие, започвала от 11 часа преди обед, за да се докара до безпомощно състояние, когато падне нощта. Казаното не е някоя градска легенда, а излязло от нейните уста признание.

Ива Екимова има нова приятелка, която откри в Къщата. Блондинката срещна в лицето на Кали приятен събеседник и на нея разкри най-личните си мисли. Докато двете се бъхтят над фитнес уредите, експертката по медии сподели на какво се дължат големите сенки под очите й.

Много алкохол в продължение на месеци след смъртта на Дими поддържали Ива Екимова. Краят на кошмара се видял, когато започнала връзката й с Петрозар. Спасителното му влияние я спасило от участта да се превърне в алкохоличка, а детето и реално да остане без двамата си родители.

Колко пие сега Ива Екимова и каква е ролята на питиетата в живота й – може да разберете, ако гледате ВИДЕОТО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ива Екимова сподели на Кали най-голямата си тайна (и порок)”

  1. Ваня Вълчева

    окт. 08. 2014

    Господ бави и не забравя, казва народа. Много преди да почине Дими тя е имала връзка с Петрозар. За алкохола това го поставам под съмнение, но щом казват медиите, може и да е вярно. По вярно е, че вече няма кой да и търпи прищевките и предколешните и превъплъщения на красива жена ? Може би с годините и аз не виждам добре, но все пак това е въпрос на вкус? И все пак тя какво постигна и какво е в същност ?

Добавете коментар