Ужас в Къщата: Скочиха на бой на Евгени Минчев! (ВИЖ ТУК)

Ужас в Къщата: Скочиха на бой на Евгени Минчев! (ВИЖ ТУК)
5 (100%) 5 votes

Евгени Минчев се съмнява дали трябва да остане в шоуто!

Кралят е детрониран! Евгени Минчев, който доскоро се радваше на търпението и страхопочитанието на съквартирантите в Къщата на Вип Брадър, днес иска да излезе оттам. Защото един огромен и неистов скандал го срина в очите на останалите, а боят в Къщата няма да закъснее.

Срещу Евгени Минчев скочи не кой да е, а певицата Камелия Воче, която три жени не успяха да удържат в истерията и заканите й: „Ще го унищожа! Оставете ме! Ще го убия! Самотен нещастник такъв“ – тези думи крещеше изпаднала в амок Камелия Воче, която разбра за огромната обида, нанесена й от Евгени Минчев, при това зад гърба й.

Евгени Минчев

Евгени Минчев превърна Камелия Воче в разярена лъвица, заплаши го директно

Камелия Воче изригна, както никога и се нахвърли върху Евгени Минчев, готова да го пребие, тъй като в случая той обиди не нея, а дъщеря й. „Дъщерята на Камелия Воче е инвалид“, бе избълвал лордът, а думите му Камелия Воче разбра по време на най-драматичната мисия за сезона във Вип Брадър.

Крясъците на певицата огласиха цялата къща и само ръкопашната схватка на съквартирантите й попречиха да оскубе до голо косата на самопровъзгласилия се лорд. Агресията на Камелия Воче обаче сериозно стресна и изплаши Евгени Минчев, който за първи път от началото на шоуто се ската, сви се като мишка и дори започна да разпитва съквартирантите дали смятат, че мястото му продължава да е в Къщата на Вип Брадър, или трябва да излезе оттам.

Гневът на Камелия Воче обаче е напълно оправдан в лицето на повечето съквартиранти, които не могат да забравят, че тъкмо тя беше тази, която протегна ръка за мир на Евгени Минчев и го утешаваше в момента, в който той за първи път проля сълзи в Къщата.

Тази вечер цяла България ще стане свидетел на това как Евгени Минчев спира да бъде тартор в Къщата, а ролите се преразпределят и то драстично. Мирът между съквартирантите ще бъде изгубен завинаги, а скандалите тепърва ще се развихрят с пълната си сила.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ужас в Къщата: Скочиха на бой на Евгени Минчев! (ВИЖ ТУК)”

  1. Валентина Тодорова

    окт. 08. 2014

    Цяла България е възмутена от ДОЛНАТО поведение на Ива Екимова, която си позволи да защити такъв пропаднал тип като Евгени Минчев и НЕПРОСТИМОТО му поведение към Камелия Воче. Ива Екимова за пореден път разочарова всички като една продажна жена, долна подлизурка без всякакъв морал и принципи, която е склонна да предаде най-ценното – майчинското чувство, в името на финансови облаги и то от такъв жалък тип като Евгени Минчев.
    Трябва час по-скоро да бъде публично поругана пред цяла България, за да не може кракът й да стъпи никога повече на обществени сбирки и изгонена най-позорно от къщата. Освен всичко тя е и най-грозната участничка и разчита не на външност и интелект, а на подмазване и предателство!

Добавете коментар