Кали отново успя да шашне съквартирантите със сълзите и думите си!

Поп фолк дивата Кали отново шокира съквартирантите в Къщата на Вип Брадър. След прословутата мисия, от която Кали се почувства крайно засегната и обяви гладна стачка за два дни, сега тя пак показа характера си. Кали първо се разплака, а после изуми всички с признанието си, което бе напълно неочаквано.

Преди няколко дни Кали празнуваше рождения си ден в Къщата, но за нейна най-голяма мъка любимият й мъж Влади не успя да я види лично и да я прегърне за празника й. Романтичният татко на третото й дете обаче трогна до сълзи Кали с разкошна заря в Нови хан, която певицата и съквартирантите изгледаха от двора на Къщата.

[caption id="attachment_327297" align="alignright" width="300"]Кали Кали направи странно признание за Влади. Дали връзката им е в криза?![/caption]

Вместо да се зарадва обаче, Кали избухна в неудържим плач, обидена и наранена, че не са й позволили да зърне поне за миг Влади и то на рождения й ден. Но това не бе най-неочакваното и изненадващо нещо в поведението й.

Минути след като сълзите й спряха, Кали изведнъж доби сериозен и суров вид и заяви на съквартирантите, че Влади не се чувства щастлив с нея и децата. "Той е на 37 години. Свикнал е да живее сам и да прави, каквото си иска. Не смятам, че е щастлив сега, когато трябва да дели 90 квадрата апартамент с трите момчета и майка ми. Това не му харесва, убедена съм", разприказва се Кали, а до нея участниците се спогледаха стреснато.

"Да не би това да е подготовка как ще се измъкне и оправдае като зареже и Влади като предишните си двама партньори?! Дори вчера в живото предаване майка й се изпусна и проговори за Влади в минало време, след което уж с усмивка се коригира. Тя самата призна, че Кали е с мъжете, докато чувства, че ги обича, а знаем колко бързо е отлитала досега любовта й. Нищо чудно и редът на Влади да дойде след края на шоуто", коментират потребители във форумите в интернет.

Тепърва ще видим кой от двама възможни изхода ще се окаже реалният - дали Кали ще натири и новия си любим по примера на предните двама, или най-сетне ще се реши да вдигне сватба, както се предполагаше след раждането на детето й.