Симона Загорова не е доволна от поведението на Симеон Данев през последните дни!

Младата и чаровна щерка на Глория отново е пленена от раздори и скандали в своите любовни отношения със Симеон Данев. Оказва се, че и Симона Загорова е доста ревнива, а не само приятелят й, както Kliuki.bg преди известно време писа. Миналата седмица младежът стартира своето висше образование в УНСС, но лошото за Симона е, че сред колежките му има много привлекателни девойки. Данев вече е бил забелязан да пие кафе с някои от тях, като дори ясно е личало, че компанията на момичетата много му харесва. Това бързо стигнало до ушите на Загорова, която буквално побесняла. Тя все още е ученичка и не разбира взаимоотношенията в университета, което не й дава мира.

[caption id="attachment_327306" align="alignright" width="300"]Симона Загорова бясна на Симеон Данев Симона Загорова бясна на Симеон Данев[/caption]

Парадоксалното е, че по принцип Симеон винаги е бил по-ревнивият в тяхната любов. Той дори обсебваше Симона с непрестанни телефонни обаждания и въпроси. Сега обаче нещата се обръщат. Данев вече е студент, което е началото на същинския му и самостоятелен живот. Това няма как да не го накара да се замисли дали не е по-добре да се забавлява по купони с колегите в университета, вместо да излиза с гимназистки.

Разбираемо е Симеон Данев да бъде хит сред студентките в УНСС, тъй като не всеки ден гаджето на толкова известна щерка учи там. Затова много момичета вече са започнали атаки на любовна тематика към него, въпреки че от началото на лекциите са минали едва няколко дни.

От своя страна Симона Загорова също не възнамерява да стои и да го гони. Тя може да му е бясна, че той дава някакъв шанс на своите ухажорки, но в никакъв случай не би се унижавала с публични прояви на ревност. По-скоро Мони може да му го върне с някой безобиден флирт с друго момче.