Анелия отново съсипа Коко Динев, години по-късно историята се повтори... Певицата не иска и да чува за нов романс между нея и бившия й съпруг!

Твърде жестока постъпка на Анелия съсипа Коко Динев. Певицата е отказала на бившия си каквато и да е комуникация извън темата за щерка им Ивон, научи Kliuki.bg. Както писахме наскоро, Коко отново желае страстно Ани и прави опити да си я върне. Отношенията му с Емилия за пореден път са в криза, което го кара да се надява на нова любов със своята бивша. Анелия обаче по никакъв начин не е склонна да опитва отново с Динев и това се е възприело много тежко от футболния бос.

[caption id="attachment_327313" align="alignright" width="300"]Анелия разби сърцето на Коко Динев за втори път Анелия разби сърцето на Коко Динев за втори път[/caption]

Слуховете обаче твърдят, че отказът на Анелия се дължи на авантюрата й с друг мъж и това е известно на Коко, заради което той се чувства ужасно в момента. А този друг мъж е небезивестният Йоргос Ясемис, или поне така се говори в средите на родния попфолк. Гъркът и Ани направиха съвместно участие в Гърция, на което изглеждаха особено близки. Това даде повод да се говори за нещо повече помежду им.

Анелия за втори път разбива сърцето на Коко Динев. Двамата преживяха един тежък брак, в който оставиха много чувства и спомени. Не стана много ясно кой кого изостави тогава, но бизнесменът със сигурност излезе от този брак силни наранен. Певицата също, но очевидно тя е превъзмогнала развода доста по-леко, защото години по-късно изобщо не иска Коко близо до себе си, докато при него е обратното. Обсебващият характер на Емилия е накарал Коко да се замисли с носталгия за времето с Анелия. Именно Ани е единствената, която той реши да направи своя съпруга. Тя обаче вече го забрави и е с друг, което разбива на парчета сърцето на Динев.