Ивана, която защитаваше Йорданка Христова, не е останала доволна от отношението на Ники Кънчев към нея!

Щерката на Йорданка Христова е възмутена от отношението на Ники Кънчев към нея по време на вчерашното й гостуване в студиото на "ВИП Брадър". Ивана не може да преглътне факта, че водещият непрестанно се опитваше да насочи разговора с нея към увлечението й по жени. Беше очевидно, че Кънчев иска да извлече някаква сензация или да провокира своя гост по някакъв начин. Ивана обаче не е очаквала подобно отношение, тъй като е смятала, че ще й задават въпроси, свързани с майка й, а половината бяха на лична основа към нея и ориентацията й.

[caption id="attachment_327321" align="alignright" width="300"]Щерката на Йорданка Христова възмутена от Ники Кънчев Щерката на Йорданка Христова възмутена от Ники Кънчев[/caption]

Все пак щерката на Йорданка Христова се задържа на положение и с усмивка прие нелепите въпроси на Ники Кънчев. След шоуто обаче тя е споделила пред близки, че водещият е прекалил и едва се е сдържала да не си тръгне от предаването. Все пак обаче Ивана дори иронично се определи като извънземно същество, а накрая даже затвори устата на Ники Кънчев по отношение на изгонения Мартин Мартинов, напомняйки му за мълчанието и златото.

Kliuki.bg припомня, че Ивана нашумя изключително много покрай новата си любовна афера с бившата на Люси Дяковска. Всъщност щерката на Йорданка Христова отмъкна Камелия под носа на Люси и това разрази голям скандал, който все още не е напълно потушен.

Може би затова Ники Кънчев се опита да изкопчи нещо повече за Ивана и нейния живот, но не получи нищо. Напротив, водещият на "ВИП Брадър" е силно критикуван от зрителите и не само заради неадекватните си въпроси снощи. Господин Кънчев показва все повече своите пристрастия и открито се опитва да манипулира общественото мнение за хората в Къщата. Поне това се забелязва засега от неговата работа, но случаят не е първи, тъй като и предната година постъпваше по същия начин.