Камелия Воче, без да ще превърна празника на Кали в арена на бойни действия

Камелия Воче и злословието на Евгени Минчев „подариха” на Кали цяло торнадо от емоции за рождения си ден

Устатата певица за първи път, откакто е в публичното пространство онемя! Докато се опитва да изкара най-тежкия хонорар в живота си, Кали получи наистина незабравим рожден ден!

Многодетната майка беше изненадана със специален подарък от любимия й Влади – зарята, за която kliuki.bg вече ви разказа. Съквартирантите й пък се постараха, за да я зарадват с „букет” от пожелания и поезия. Евгени Минчев, естествено, развали всичко!

Както и на рождения ден на Аръков, празникът на Кали се превърна в арена на грозен конфликт! Иво преглътна пиянски свади и шамар по момиче, Кали се наложи да търпи грозни думи, другарски съд и два враждуващи лагера.

Приказките на Евгени Минчев зад гърба докара до истерия Камелия Воче. Певицата преглътна простотиите за парите, които дължи на общите им познати, но пишман – лорда мина всякакви граници!

На по чашка с Тачо, когото презираше, бившият ватман избълва, каквото се сети за бившата си най-добра приятелка. Като не му хрумна друго, изтърси пред шашнатия Тачо „А синът й е инвалид!”.

Камелия Воче, която даде своя принос за мисията „Подбор на таланти”, чу с ушите си, че няма никаква кариера, че е без пари и за капак – вкараха детето й в интригата. Певицата вдигна такъв панаир, че се наложи Тити Папазов да организира спешен другарски съд.

[caption id="attachment_327328" align="aligncenter" width="300"]Камелия Воче с децата си Майка като всички други: Децата й са чудесни![/caption]

На него се чу, че Евгени тъне в лукс и има право да се обижда на „самотник”, а Камелия Воче първа и единствена му затвори устата. Лордът така и не посмя да каже, че му дължи пари, затова го удари на обидена примадона и на празника на Кали.

Рожденицата получи много любов и внимание, които я трогнаха до сълзи, но не можа да потуши открития огън в Къщата. Зрителите напълно се съгласиха с Алекс Сърчаджиева - „Да го е страх човек рожден ден да има!”.

Ако не стане чудо и ако не изритат Албена Вулева, Камелия Воче и Евгени Минчев може да спретнат „нещо” и на нейния празник. Нейният рожден ден предстои във ВИП Брадър 2014!