Асен Блатечки даде първото си интервю след раждането на Борил!

Чаровникът Асен Блатечки даде първото си интервю след раждането на сина си Борил. Той го направи тази сутрин по Би Ти Ви, а изказването му със сигурност ще се помни дълго. Защото то ще промени живота му оттук нататък, коментират негови познати. На практика Асен Блатечки шокира цяла България като открито призна, че не обича Диляна Попова.

Да, това е самият факт - Асен Блатечки заяви, че единствената жена, която обича истински, е дъщеря му Катерина и така ще бъде винаги. Нещо повече - той е категоричен, че изобщо не му дреме какво пишат медиите за него, за Диляна Попова или извънбрачния му син.

[caption id="attachment_327335" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки взриви обществеността с изказването си[/caption]

Още по-шокиращо бе признанието на Асен Блатечки и думите му, че когато се е родил Борил, той видял в него собствената си смърт. Изказването може да е напоено със силен философски смисъл, но определено накара мнозина да си глътнат езиците от изненада.

"Не може да сравняваш любовта към дъщерята с тази към сина. Всеки баща вижда в сина си самия себе си. Но любовта ми към Катето е най-истинската и силната в живота ми, винаги ще бъде така", заключи Асен Блатечки пред водещия.

Той не пожела да обели нито една дума за родилката Диляна Попова, с което допълнително показа липса на уважение, камо ли силна любов. Още повече, че бе доста по-многословен по отношение на съпругата си Катерина Горанова.

"Катерина е много силна жена. А аз силно искам пътищата ни заедно да продължат", заяви Асен Блатечки - думи, които едни изтълкуваха като идея за продължаване на живота им като семейство, а други свързаха само с общите им работни планове и грижи за детето.

Припомняме, че синът на Асен Блатечки се роди едва преди няколко седмици, а до момента още не е ясно дали той и Диляна Попова делят общ покрив, или не. Дори днес в първото си интервю, Асен Блатечки не счете за необходимо да отдели внимание на манекенката, пък дори от куртоазия.