Венета Райкова не успя да изтърпи безхаберието на мъжа си Тихомир и му постави ултиматум!

Не е лесно да издържаш цяло семейство, особено когато си свикнал на охолен живот. Венета Райкова в момента го прави, но и тя не може да издържи още дълго така. Затова водещата на "Голямата уста" постави ултиматум на мъжа си Тишо. Тя го е заставила да си намери работа и да започне да допринася за семейния бюджет, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_327362" align="alignright" width="300"]Венета Райкова не издържа и постави ултиматум на Тишо Венета Райкова не издържа и постави ултиматум на Тишо[/caption]

Тихомир е на издръжката на жена си вече около година, след като ресторантът му фалира. Това не пречеше толкова много на Венета Райкова преди, но нещата се промениха заради собтвената й несъобразителност и надхвърляне на себе си. В началото на лятото Венета реши да напусне "Горещо", за да продуцира свое предаване. Тя обаче така и не успя да предложи нищо интересно на нито една телевизия и се задоволи отново с обикновен пост на тв водеща, което се случва в момента в "Голямата уста". Това обаче е временен ангажимент, тъй като "ВИП Брадър" ще свърши скоро. След това Райкова остава без месечни доходи.

Затова русокосата 40-годишна хубавица е силно разтревожена за своето бъдещо финансово състояние. Семейството има немалко спестявания, но Венета не желае да ги пипа, тъй като ги събира за сина си Патрик. След Нова година тя усилено ще си потърси работа, като отново ще пробва собствен проект. Тишо обаче също е длъжен да направи нещо по въпроса, за да може стандартът на живот на семейството да не падне.

Засега съпругът на Венета Райкова е крайно незаинтересован от това да започне и той да печели пари. В момента се е отдал само на гледане на футбол и пиене с приятели. Жена му обаче не може вече да го търпи и затова му е поставила ултиматум, който го заставя да започне работа, иначе ще го напусне.