Жената на Влади Въргала рухна заради Зорница: Стига толкова!

Жената на Влади Въргала рухна заради Зорница: Стига толкова!
4.8 (96%) 5 votes

Съпругата на Влади Въргала – Силвия е в нервен срив!

Влади Въргала направи най-голямата си грешка с признаването на чувствата си към неуравновесената Зорница Линдарева. Дали актьорът го направи единствено от братски чувства и съжаление, или в сърцето му е пробляснала и любов към бившата любовница на Тачо, още не е ясно. Но държанието му към Зорница Линдарева и изповедта пред Вип Брадър окончателно разбиха семейството му. Това разкриха близки до Влади Въргала.

Те разказаха за страшния нервен срив, в който е изпаднала съпругата му Силвия, която лично видяла с очите си откровенията на благоверния си. И рухнала като покосена от гръм. „Само това й трябваше на Силвето – да чуе тези глупости от устата на мъжа си. Не стига, че бракът им се намира в истинска криза заради това, че Влади Въргала предпочете филма си и ипотекира жилището, което може да бъде отнето, ами сега и симпатиите му към тази алкохоличка Зорница Линдарева“, коментират познати на Влади Въргала, които твърдо застават на страната на съпругата му Силвия.

Влади Въргала

Влади Въргала пропилява брака си заради наглата Зорница Линдарева

Откакто видяла въпросните кадри с мъжа си, Силвия не била на себе си, а на няколко пъти споделила пред свои близки приятели, че това е краят на дългогодишния й брак с Влади Въргала.

„Винаги съм била до него, подкрепяла съм го. Да, трудно се прощава подобна безотговорност към собственото ти семейство, чиито живот да рискуваш заради мечтите си да правиш филми. Но той затова влезе във Вип Брадър, за парите. Можех да му простя дори тази безотговорност, но с това момиче просто ми дойде в повече. Стига толкова“, разплакала се Силвия пред верните си приятели.

Тя по всякакъв начин се стремяла децата й да не гледат Вип Брадър, тъй като не знаела дали в поредния епизод няма да се натъкнат на татко си, който прегръща и целува разбивачката на семейства Зорница Линдарева.

Самата Силвия е толкова наранена, че се е зарекла да не припари до телевизора в определените часове, в които се излъчват кадри от Къщата. „Влади Въргала ще е най-големият глупак ако си позволи да изгуби тази прекрасна жена, заради едно недоразумение, с което всички се държат като с парцал – и то, защото сама си го е заслужила“, убедени са близки до семейството на Влади Въргала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Жената на Влади Въргала рухна заради Зорница: Стига толкова!”

 1. Durty Madson

  окт. 08. 2014

  Въргала иска да изчука тая Линдарева, нищо друго.

 2. Зорина дрежка

  окт. 09. 2014

  Айде, айде все други са виновни . То семейството й се е скапало отдавна отвътре – сега разбивачката е Зорница.

 3. computer

  окт. 09. 2014

  Компютъра Въргала е супер яко парче. Познавам го лично и затова му казвам компютър. Който го познава ще разбере. Давай Влади с теб сме!

 4. михаела

  окт. 11. 2014

  jena mu-silvia ne e davala nikukvi obqsneniq i interviuta i sum obedena zashtoto az lichno poznavam tova semeistvo

Добавете коментар