Емануела прекали в нахалството си и накара Динев да се отдръпне от нея!

Чаровната певица Емануела няма да сформира ново семейство, въпреки че е бременна за втори път, научи екипът на Kliuki.bg. Тя е вбесила бащата на бебето Димитър Динев с непрестанните си мрънкания и хленчения на главата му за сватба. Това го е изкарало от равновесие и накрая Митко просто скъсал с фолк дивата. Разбира се, не е изключено раздялата да е временна, но едно поне е сигурно - сватба Емануела няма да види.

[caption id="attachment_327382" align="alignright" width="300"]Емануела накара Динев да я напусне Емануела накара Динев да я напусне[/caption]

Всъщност милонерският син е силно притискан от семейството си да не се жени за певицата. Баща му Динко е твърдо решен да не дава на Емнауела законни права към фамилията му, тъй като има огромни съмнения към жените от тази професия. Богаташът смятал, че певицата иска да се докопа до парите му и затова е забранил на Димитър да я прави булка, както писахме вече.

Онова, което самият младеж обаче сам е решил, е да изостави напълно Емануела. Баща му няма против двамата да са двойка, стига това да не е законно, тъй като е хубаво бъдещото му внуче да расте с майка и баща едновременно. Тежкият и донякъде разглезен характер на изпълнителката на "Ара мюзик" обаче му е дошъл в повече. Тя до такава степен е натяквала на възлюбения си, че трябва да се оженят, че той просто не издържал и си заминал.

Пред семейство Диневи никога не е стоял въпросът дали да приемат детето на Емануела или не. Те ще го направят при всички положения, но не желаят самата певица в техния род, което донякъде е разбираемо. Сега обаче се очаква красивата фолк дива да опита поредната си атака към Динев-младши, която отново да бъде на физическа основа, с цел да си го върне обратно.