Венета Райкова със сериозна закана срещу Евгени Минчев! Красивата водеща се зарече да го съсипе в "Голямата уста"

Венета Райкова смята да разнищи Евгени Минчев в предаването по Нова, което води - "Голямата уста". Това тя го заяви по време на снощното живо излъчване на "ВИП Брадър". Все по-ясно става, че Венета ненавижда Евгени. Тя уронва авторитета му при всяко свое гостуване в шоуто и се очертава като най-върлия му противник.

"Все още чакам разрешение от Биг Брадър да ми гостува в Изповедалнята Евгени Минчев. Такива въпроси съм му подготвила, че ще бъде съсипан." - отсече Венета Райкова.

[caption id="attachment_327389" align="alignright" width="300"]Венета Райкова се зарече да съсипе Евгени Минчев в "Голямата уста" Венета Райкова се зарече да съсипе Евгени Минчев в "Голямата уста"[/caption]

От своя страна обаче самото предаване все повече показва жалката си същност. Ники Кънчев не спира да защитава Евгени Минчев, като най-вероятно така му е заповядано от продуцентите. Опитите на водещият да изкара "лорда" емоционален лидер на Къщата стават все по-нелепи и смешни. Всъщност не само той, а коментиращият глас на Биг Брадър открито манипулира хората с приказки за трона на Минчев в шоуто и подобни небивалици.

Венета Райкова е много права за всичко, което се опитва да прокара като идея. А именно, че Евгени не е никакъв лорд. Тя даже оспори качествата му като ПР, заявявайки че той има една колонка в жълт вестник и нищо повече не може да направи срещу някого. В този ред на мисли тя не може да разбере защо почти всички в Къщата се страхуват от него и не смеят открито да му обявят война. Вярно е, че Минчев заплашва вече няколко пъти различни хора, че може да им съсипе реномето навън, но Венета не смята, че той е способен на това, защото не го признава за авторитет в обществените среди.

Чест прави на Райкова, че не си поплюва, а открито се обявява против Евгени Минчев, за разлика от много други. Водещата на "Голямата уста" дори не се подвоуми да разкрие пикантни подробности от неговата същност като това, че налита на бой в пияно състояние, или че е измислил унизителния псевдоним на Антония Петрова - Тоца Крокодила, припомня Kliuki.bg.