Ники Михайлов беше пипнат от журналисти да се „облекчава” публично, „Това за късмет ли е?!” – пита Мика

Ники Михайлов стана за мезе или направо предизвика погнуса сред дамите.

Нароченият за страшен изкусител футболист отврати сериозна част от поклонниците си с, меко казано, странни хигиенни навици, научи kliuki.bg.

Вратарят на националния ни отбор по футбол съвсем не му дреме от хорското внимание и любопитни очи. При всичките си претенции за класа и вип-поведение Ники Михайлов просто използва най-големия стадион у нас за...тоалетна.

Любимият на Алисия беше пипнат в конфузна ситуация в навечерието на мача с Хърватия. Днес - от 21:45 часа, момчетата на Любослав Пенев са домакини на мача с “шахматистите” в евроквалификаци. На Ники Михайлов лежи отговорността да опази вратата ни неприкосновена.

Това тежко бреме май е в повече на дамския любимец и той не смее да мръдне до съблекалните дори за „спешен случай”. Репортери на от Канал 3 удостовериха това, докато снимаха тренировката на националния отбор в Правец.

[caption id="attachment_327405" align="aligncenter" width="300"]Ники Михайлов пикае на терена Ники Михайлов няма време за губене?! Вратата го очаква![/caption]

Те разпространиха потресаващи кадри кака Ники Михайлов без грам притеснение (и очевидно – без да мисли) изтичва встрани от игрището, за да се облекчи. Вратарят на турския Мерсин сваля ръкавиците, за да не се затруднява, но навежда към онзи стар виц:

„Каква е разликата между капитана на кораба и механика му?! Ами единия си мие ръцете след като влезе в тоалетната, другия – преди това”. Е, Ники Михайлов – никога!

Че се е научил на танци от тате, научил се е! Но елементарните хигиенни навици не е попил от никоя от жените си! Затова стана за смях с поведение на терена. Дори новата най-добра приятелка на Николета – Мика Стоичкова подхвърли във Фейсбук:

[caption id="attachment_327408" align="aligncenter" width="300"]Мика Стоичкова се смее на Ники Михайлов Мика Стоичкова се киска във Фейсбук! Нейните мъже не[/caption]

Колко ще му донесе късмет това поведение, ще видим още довечера. Алисия обаче трябва да се стегне! То хубаво получава рози и разкош покрай Ники Михайлов, но да вземе да го научи на нещо, за да не се излага така: