Лют скандал между Венета Райкова и Гала

Лют скандал между Венета Райкова и Гала
5 (100%) 4 votes

Венета Райкова се скара на колежката си от Нова – Гала, за изнасянето на вътрешна информация, което не било морално!

Лют скандал между Венета Райкова и Гала се разрази само преди минути. Водещата на „Голямата уста“ е останала бясна от думите на Гала в „На кафе“ днес, че имала лични мотиви да напада Евгени Минчев. Райкова се е обадила лично да Гала да й търси сметка, но колежката й изобщо не се чувствала виновна, тъй като това била истината.

Венета Райкова бясна на Гала, защото я злепостави в очите на зрителите

Венета Райкова бясна на Гала, защото я злепостави в очите на зрителите

Венета Райкова обаче не смята така. Тя действително е имала пререкания с Евгени в миналото, но твърди категорично, че не това е причината постоянно да го атакува в ефира на Нова ТВ. Русокосата бивша звезда на „Горещо“ просто не е съгласна с поведението на Минчев в Къщата и го счита за крайно неприятен и подъл човек. Нападките й обаче не били израз на отмъщение към него за нещо лично между тях.

Kliuki.bg припомня, че Гала съобщи в ефир тази сутрин, че Венета Райкова и Евгени Минчев имат междуличностен конфликт, което е причината Вени да напада така „лорда“ при всяко свое гостуване във „ВИП Брадър“ или при воденето на „Голямата уста“. Самата Райкова обаче е възприела тези думи на Гала като злепоставяне, тъй като се притеснявала, че сега каквото и да каже срещу Евгени, то няма да бъде възприето като обективно. Нещо, в което има голяма доза логика.

Венета Райкова действително има право, защото Гала намеси личния й живот в професионалния и по този начин излезе, че бившата водеща на „Горещо“ нарочно подронва авторитета на Евгени Минчев. Тя обаче е категорична и твърди, че е срещу него заради подлата му личност и лъжите, които говори в ефир, а не защото го мрази за нещо случило се между тях.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Лют скандал между Венета Райкова и Гала”

 1. Име (задължително)

  окт. 09. 2014

  Кучки

 2. слепец

  окт. 09. 2014

  и двете са едни големи усти

 3. ава

  Ное. 04. 2014

  по голяма злоба от екрана, никой не излъчва като Венета Райкова!

Добавете коментар