Нечувано унижение: Мика разкри срамната тайна на Иво Аръков!

Нечувано унижение: Мика разкри срамната тайна на Иво Аръков!
5 (100%) 5 votes

Подпийналата Мика Стоичкова разказа истината за Иво Аръков, без да й мигне окото!

Иво Аръков е тотално унизен пред цялата страна. Макар още да не подозира какво се е случило, тъй като прекарва дните си затворен в Къщата на Вип Брадър, го чака огромна и чудовищна изненада. Ударът е нанесен от доскоро най-близкия му човек в лицето на Мика Стоичкова, която също като татко си Христо Стоичков, не прощава и не забравя лесно.

Тъкмо в яда си към Иво Аръков, преди да замине за Маями и здраво подпийнала в столичен клуб, Мика Стоичкова на висок глас започнала да разказва на свои приятелки за мъжките умения или по-скоро неумения на бившия си приятел. А от подробния й разказ се оказва, че Иво Аръков не е това, за което се представя.

Иво Аръков

Иво Аръков не може да го вдига, изцепила се Мика Стоичкова пред приятелките си

„Та Иво не го вдига, бе! Защо смятате, че се разделихме?! На това момче пакетът верно е много голям, но не върши абсолютно никаква работа. Не може да му стане и това е. Какво ли не съм опитвала, как ли не сме се пробвали, но не – нищо не мърда. По цели нощи съм му баяла, като на поп съм му се молила, не се вдига и това е. Удоволствието в леглото в нашата връзка беше и си остана просто мираж“, изцепила се почерпената Мика Стоичкова пред приятелките си, които останали със зяпнали усти, съобщава вестник „Всеки ден“, информиран от достоверни източници – очевидци.

Приказките на Мика Стоичкова по адрес на Иво Аръков обясняват защо в Къщата на Вип Брадър Евгени Минчев не спира да му говори в женски род и да обяснява наляво и надясно, че Иво Аръков само изглежда като мъжкар, а всъщност е „булка“.

Освен всичко друго, както Евгени Минчев, така и злите езици от светските среди на столицата отдавна разказват, че докато е бил с Мария Илиева, Иво Аръков също не е имал по-сериозни отношения с нея от чисто дружеските.

И ако всичко това действително е истина, а не измислица от страна на наранената Мика Стоичкова и отритнатия Евгени Минчев, то явно слуховете за предпочитанията на Иво Аръков ще се окажат верни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Нечувано унижение: Мика разкри срамната тайна на Иво Аръков!”

 1. биб

  окт. 09. 2014

  ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГРОЗНО ОТ СТРАНА НА ТОВА МОМИЧЕНЦЕ!
  АЗ ПЪК БИХ И КАЗАЛ- ТЯ НЕ МУ Е ПОДЕЙСТВАЛА ТОВА Е!
  ЗА ТАКОВА НЕЩО И ДВАМАТА ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТАРАЯТ!

 2. стоян петров

  окт. 09. 2014

  Без да съм компетентен, мисля че 90% от българските мъже ще се обърнат на другата страна, ако в леглото им се пъхне Мика Стоичкова.

Добавете коментар