Подпийналата Мика Стоичкова разказа истината за Иво Аръков, без да й мигне окото!

Иво Аръков е тотално унизен пред цялата страна. Макар още да не подозира какво се е случило, тъй като прекарва дните си затворен в Къщата на Вип Брадър, го чака огромна и чудовищна изненада. Ударът е нанесен от доскоро най-близкия му човек в лицето на Мика Стоичкова, която също като татко си Христо Стоичков, не прощава и не забравя лесно.

Тъкмо в яда си към Иво Аръков, преди да замине за Маями и здраво подпийнала в столичен клуб, Мика Стоичкова на висок глас започнала да разказва на свои приятелки за мъжките умения или по-скоро неумения на бившия си приятел. А от подробния й разказ се оказва, че Иво Аръков не е това, за което се представя.

[caption id="attachment_327445" align="alignright" width="300"]Иво Аръков Иво Аръков не може да го вдига, изцепила се Мика Стоичкова пред приятелките си[/caption]

"Та Иво не го вдига, бе! Защо смятате, че се разделихме?! На това момче пакетът верно е много голям, но не върши абсолютно никаква работа. Не може да му стане и това е. Какво ли не съм опитвала, как ли не сме се пробвали, но не - нищо не мърда. По цели нощи съм му баяла, като на поп съм му се молила, не се вдига и това е. Удоволствието в леглото в нашата връзка беше и си остана просто мираж", изцепила се почерпената Мика Стоичкова пред приятелките си, които останали със зяпнали усти, съобщава вестник "Всеки ден", информиран от достоверни източници - очевидци.

Приказките на Мика Стоичкова по адрес на Иво Аръков обясняват защо в Къщата на Вип Брадър Евгени Минчев не спира да му говори в женски род и да обяснява наляво и надясно, че Иво Аръков само изглежда като мъжкар, а всъщност е "булка".

Освен всичко друго, както Евгени Минчев, така и злите езици от светските среди на столицата отдавна разказват, че докато е бил с Мария Илиева, Иво Аръков също не е имал по-сериозни отношения с нея от чисто дружеските.

И ако всичко това действително е истина, а не измислица от страна на наранената Мика Стоичкова и отритнатия Евгени Минчев, то явно слуховете за предпочитанията на Иво Аръков ще се окажат верни.