Кали беше очаквала всичко, но не и това! Не и подобна жестокост!

Кали получи най-жестокия и фатален удар, който можеше да очаква в живота си. И то от хората, с които е принудена да дели един покрив месеци наред в Къщата на Вип Брадър. Болката и огорчението на Кали са толкова силни, че я сринаха на легло. Защото съквартирантите я удариха там, където боли най-много - по миналото й и кошмарът с двойното насилие, което тя е преживяла.

Кали показа достатъчно смелост, за да се изправи пред всички съквартиранти и пред цяла България и да признае, че е станала жертва на физическо насилие и то два пъти. Мъжете злоупотребили с нея, докато била още млада и неизвестна. А дните й се превърнали в агония. Успяла да го преодолее след години и то с нечовешка сила на волята.

[caption id="attachment_327449" align="alignright" width="300"]Кали Думите на съквартирантите разбиха Кали, тя остана безмълвна от шока[/caption]

Днес обаче я срина обвинението на съквартирантите и намеците им, че Кали може сама да е предизвикала нещастието си със своето поведение. Те предположиха - и то директно пред нея, че се е държала лигаво, предизвикателно и разюздано, и с това сама си е изпросила мъжете да й се нахвърлят.

Тези думи се забиха като нож в сърцето на Кали, която за няколко минути остана напълно безмълвна и нямаше сили да проговори. След това сълзите текнаха от очите й и тя скочи, обърна гръб на всички и се хвърли плачейки в леглото си.

На момичетата, които отидоха да я успокояват, Кали почти в истеричен пристъп обясни, че тези обвинения са я убили. Тя се закле, че никога не е имала поведение на лека жена, а като по-млада дори била типичната мъжкарана - повечето й приятели били момчета, а Кали се държала, говорела и дори "благославяла" като тях.

"Никога не съм била от онези кокетки, които само пърхат с мигли, цвилят като разгонени кобили и се въртят около мъжете като алтави. Никога не съм се държала така, защото това не е в стила, нито в природата ми. Чуват ли се какво изобщо ме попитаха тези хора?! Това ме съсипа", изплака Кали и пожела да остане сама за известно време.

А съквартирантите видимо се засрамиха от необмислената си и наистина жестока постъпка към певицата.