Зорница Линдарева наистина има проблеми с алкохола, чрез който се мъчи да забрави тези истини!

Нито дума не се оказа вярна от твърденията на близките на Зорница Линдарева, че първо - тя е страшно интелигентно момиче и второ - че няма проблеми с алкохола. Разбира се, семейството на бившата любовница на Тачо е длъжно да я защитава със зъби и нокти, макар фактите да сочат друго.

Оказва се, че Зорница Линдарева е прибегнала до огнената течност отдавна, тъй като е била раздирана от тежки комплекси. Първоначално мъките й били свързани с теглото, но когато то останало на заден план, Зорница Линдарева осъзнала жестоката истина - че няма достатъчно ум, за да завърши висше образование.

[caption id="attachment_327454" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева страда от жестоки комплекси, а утехата й се крие на дъното на чашата[/caption]

Тя обаче не искала и да помисли, че хората ще я считат за проста и ще й се подиграват, заради което семейството й платило солидна сума, за да купи дипломата й. Да, Зорница Линдарева е завършила висшето образование, за което тръби в Къщата на Вип Брадър, но само благодарение на пари и измама. "Така може и десет дипломи да си купи, но акъл няма как да получи с всичките пари на света", шушукат из светските среди на столицата.

Грабнала фалшивата диплома, Зорница Линдарева хукнала гордо да си търси работа, но провесила нос след като на няколко места я наели, но само месец по-късно й посочили вратата с молба да не се връща никога повече.

"Зорница Линдарева тръгна с големите претенции, но не стигна доникъде. В един момент разбра, че не става за нищо и се съгласи да участва в семейния бизнес на родителите си, които обаче толкова й треперят и я щадят, че там на практика тя отново не прави почти нищо. Скоро след това се вманиачи в ролята си на нечия любовница и се привърза към чашката така, че никой не е в състояние да я отдели от ръката й", разказват познати на Зорница Линдарева.

Те са категорични, че влизането на Зорница Линдарева във Вип Брадър ще я срине тотално и че това е била най-голямата й грешка. "Ако не я изкарат по-скоро оттам, Зорница рискува да се превърне в истинска развалина", твърдят източниците.