Пълен обрат претърпяла връзката на Преслава с бившия й Георги Станоев-Малката Бирма

Преслава е непрекъснато преследвана от старото си гадже Малката Бирма. Милионерът загубил съня и апетита си от мисъл за хубавата Преси. Близки до богаташът твърдят, че той не куфеел вече по нощни клубове и леглото му от доста време не топлела никаква знойна мома. Малката Бирма говорил само за Преси и как иска да си я върне на всяка цена пише HotArena.net.

Припомняме, че заради ревност Преслава и Жоро Бирмата се млатиха като селяци в морска дискотека. Ревнивият характер на бизнесмена и лютия нрав на добричлийката ескалираха в грозен скандал, който завърши с разцепената вежда на Жоро Бирмата. Преслава метна по него чаша и двамата продължиха да се бият и извън заведението, докато охраната не ги разтърва.

[caption id="attachment_327457" align="alignright" width="300"]Жоро Бирмата се моли на Преслава да се върне Жоро Бирмата се моли на Преслава да се върне[/caption]

След потресаващата случка Преслава и Георги Станоев се разделиха окончателно. Заговори се дори, че Преси завъртя любов с млада футболна надежда от пловдивски тим. Преди това гласовитката бе щракната с млад, мускулест мачо в басейн край Асеновград, припомня Kluiki.bg.

Жоро Бирмата не можел да се побере в кожата си ог яд, че той страда за любимата си, а тя нехае за него и си гледа живота. Бесен, Георги Станоев-Малката Бирма непрекъснато пускал заплашителни есемеси на спряганото за гадже на Преси футболистче Дани Кики.

Жененият ритнитопковец отричал да има нещо повече с вървежната пайнерка от бегло запознанство, но любимия й не хващал изобщо вяра. Той непрекъснато го „обстрелвал” с предупреждения и заплахи да остави Преслава на мира, ако му е мил живота. Изпосталелият от любовна мъка Бирма замолил и майка си да му върне отново Преслава. Лидия Станоева с удоволствние се вкючила в „акцията”, защото обожавала

Преслава и давала мило и драго попфолк дивата да й стане снаха. Тя обещала на съсипания си син с голи ръце на остстрани съперника му и отново да върне добричлийката в дома им.

Стигнало се дотам, че Жоро Малката Бирма паднал на колене пред Преслава, за да й измоли прошка пред свидетели. Преслава обаче не обещала нищо конкретно. Мотае го и се кефи. Така си отмъщава за безбройните му изневери, шушукат доволно нейни колежки.