Стана ясно защо Симона Загорова не влезе в Къщата

Стана ясно защо Симона Загорова не влезе в Къщата
5 (100%) 3 votes

Симона Загорова е била на косъм да участва във „ВИП Брадър“, но в последния момент е решила друго! Глория е спряла щерка си, тъй като не желае семейството й да се излага!

Новоизлюпената певица Симона Загорова не участва в момента във „ВИП Брадър“, въпреки че й бе предложена огромна сума. Дълго време Мони бе считана за сигурен съквартирант в Къщата, но в крайна сметка България не видя девойката в риалити шоуто. Оказва се, че причината е в майка й Глория, научи Kliuki.bg.

Симона Загорова не влезе в Къщата, защото Глория не разреши

Симона Загорова не влезе в Къщата, защото Глория не разреши

Както писахме преди време, фолк дивата е твърдо против тя или някой член на семейството й да се появява в подобно шоу, тъй като то ще повлияе много зле на репутацията й. Затова примата на попфолка е спряла щерка си да участва в предаването. Преди старта на „ВИП Брадър“ Симона Загорова все още не беше пълнолетна, заради което Глория разполагаше с цялата власт относно отговора й за шоуто. Самата девойка много е искала да участва, тъй като за първи път е можела да спечели пари сама, при това доста, но майка й не позволи да се случи.

Имаше вариант Глория и Симона да влязат в пакет в шоуто, за да може певицата да е по-спокойна щерка й да не се излага и да я контролира, но както вече стана ясно, фолк дивата е твърдо против подобни риалити предавания. Тя самата е отказвала многократно на „ВИП Брадър“ още при предните сезони.

Малшанс за младата чаровница Симона Загорова, защото тя навърши 18 години преди няколко дни и вече е пълнолетна. Около месец я раздели с мечтата й да спечели голям хонорар пред цяла България. Вместо това, Глория реши да компенсира Мони и й подари дуетна песен, която предвещава да бъде сред големите хитове по Планета ТВ през есента.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Стана ясно защо Симона Загорова не влезе в Къщата”

  1. Име (задължително)

    окт. 09. 2014

    bravo na gloria

Добавете коментар