Никол разкри пикантни тайни за себе си

Синоптичката Никол е красива, умна и около нея не витаят тъмни тайни. Тя е много силно желана от мъжката половина на човечеството, а жените се вглеждат във всяка нейна стъпка с надежда да открият къде се крие силата на характера й.

Красавицата е със собствено мнение по много от въпросите и това личи по всичко.Тя е сред тези известни личности, за които никой не е казал и една грозна дума. Красивата синоптичка е член на Домсъвета на ВИП Брадър, пише HotArena.net.

[caption id="attachment_327471" align="alignright" width="300"]Никол умее да се издържа сама Никол умее да се издържа сама[/caption]

Свежите й коментари и позицията й по щекотливи въпроси засилва още повече любопитството около персоната й. Никол е шокирана от държането на ВИП-овоте в Къщата и се надява навън те да се различни. Меко казано странното им държане и честите скандали отдава на повечето количество изпит алкохол.

За Никол евентуален победител във ВИП Брадър е бил Тачо, мъжа на Жени Калканджиева. Но след като го изгониха заради шамара, който удари на бившата си любовница Зорница Линдарева синоптичката не е наясно кой би спечелил реалите формата.

За своето участие в предишния сезон е убедена, че е излязла оттам с чест и достойнство и името й не се е превърнало в синоним на злостни интриги. Както междувпрочем е и влезе в шоуто. Победа на всяка цена за Никол не съществува, но е удовлетворена от четвъртото си място в шоуто.

Признава, че у тях не плаща битови сметки, но се издържа сама. Заплатата си разпределя така, че да й остават пари за всичко. Въпреки че постоянно я замесват с богати любовници, които я издържат, Никол твърди, че от 15-годишна се издържа и не дава на мъж да плаща за масрафа й, научи Kluiki.bg.

Скъпите вещи не я блазнят и в телевизията попада без връзки и протекции. Има оферти още от две големи медии, но е вярна на тази, в която работи.

Обича истината и признава, че рядко се влюбва Не помни да е закъсняла за работа и се справя сама с трудностите. Никол е привърженичка на естествената женска хубост и по себе си няма силикон, импланти или някакви интервенции. Мисли, че може и да се подложи на пластични операции като остарее, но много премерено.

Няма да прави голи снимки за известни списания, с което признание Никол тотално попари мъжките мераци.